Janjuš i Aneli
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša sve više intrigira javnost, a oni su sve prisniji, pa je pitanje trenutka kada će preći granicu prijateljstva i ozvaničiti vezu.

Njih dvoje imaju velike turbulencije i svaki dan donesu odluku da prekinu svoj ondos, ali na kraju dana ipak prevaziđu izgovorene reči inastave sa druženjem. Po Beloj kući se uveliko šuška kako se bivši košarkaš već zaljubio u atraktivnu rijaliti učesnicu i da će tokom ove sezone ponovo izneveriti svoju suprugu, sa kojom se tek pomirio. 

Janjuš i Aneli koriste svaki mogući trenutak da provode vreme zajedno, a na društvenoj mreži isplivao je snimak koji pokazuje da im se odnos očigledno otrgao kontroli, o čemu govori ponašanje košarkaša, koji se letos pomirio sa ženom. 

Naime, Aneli i Janjuš su u kuhinji spremali da jednu, a onda ju je on na kvarno zagrlio i privukao kao sebi, što je moglo da se vidi u ogledalu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Poznato je da bivši košarkaš ima ovakve fore i da vešto skriva svoje poteze, ali na kraju ga kamere ipak uhvate i bude primoran da prizna svoja osećanja. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading