ANA I ZVEZDAN PLJAČKALI ZAJEDNO: Slavniću u inostranstvu pronađen dnk, šokantna istina!
Foto: Privatna arhiva/Ilustracija

Milena Kačavenda tokom ovog podneva sedela je sa Markom Đedovićem, te mu je prepričala sve detalje o pljački u kojoj su umešani Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić. Ona je otkrila da se sve dešavalo u Cirihu, te da su Ana i Zvezdan odlazili u izvidnicu, a da su je odale dve stvari.

Ana i Milena

PrintScreen YouTube/Zadruga Official, youtube/Gordon Ramsay Restaurants

 

- Imali bi dokaze da se nešto desilo, oni ti nađu gde si ušao, gde si izašao. Na moj pasoš su iznajmili apartman. Ispostavilo se kada su ga uhapsili, njemu nađu u Lozani DNK od pre dve godine. Prva je urađena uspešno, ali nisu našli DNK. Kad je bilo suđenje, ja pričam nemački, pronađen DNK, ja kažem kakav DNK, kakva Lozana, ja uvežem sve. Ispostavi se da ta pljačka, dve godine pre, je bila uspešna. Ne ideš ti u Cirih, Zvezdan, došli su u izvidnicu, sve znam Đedoviću. Kao ona nije nosila telefon, ja sam joj rekla da me ne farba, da to nije moja stvar. Kao ideš u Cirih i ne poneseš telefon. 

- Za sve ispao sam kriv? - upitao je Đedović. 

- Zato što je on to rekao kao da nije znala, ona je rekla da je bila van svega toga. Znala je ona da kao muškarac, on nije neko ko će da ti namesti, on bi bio p*zda da namesti ženu, nije on takav - poručila je Milena. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading