Oženio se Ivan Marinković
Foto: Alo/Printscreen

Ivan Marinković u petak se venčao svojom partnerkom Jelenom Ilić u opštini, na godišnjicu veze, a u nedelju su napravili veliko slavlje za prijatelje i porodicu.

Mladenci su sada sumirali prve utiske nakon svadbe i otkrili kako su se proveli.

- Ništa se nije promenilo od kad smo stavili prsten, sem što smo poslednjih par dana lepo raspoloženi. Bili smo euforični, srećni. Imali smo dva slavlja. U petak opštinsko venčanje, a u nedelju smo imali proslavu. Nekoliko vezanih dana. Sva dešavanja su bila jedno za drugim i sve je to lepo - poručuje Jelena, a Ivan otkriva iznenađenje na svadbi.

- U jednom trenutku stoje dva broda, parkiraju se pored našeg splava. Bili su već usidreni. Izlaze u jednom trenutku tri devojke u bikiniju, nasred svadbe. Kao šetaju. Sad ja nisam odreagovao odmah u tom trenutku, ali čujem Jelenu: "Izvinite, nisam znala da imamo dreskod bikini. Šta dalje da radimo?" - kaže Ivan.

Na njega se nadovezuje Jelena.

- Konobar mi se izvinio i rekao da svakako gosti neće moći da uđu, jer su u bikiniju. Oni su stajali dugo. Nije im bilo jasno šta se dešava. Valjda je nekulturno i neprijatno da se šetaš ti u bikiniju na nečijoj svadbi. Obukli su se, ušli u restoran unutra, mi smo bili na terasi i ja sam ih častila piće - kroz osmeh govori Marinkovićka.

Na pitanje, da li je mali Željko bio na svadbi, Ivan poručuje:

- Nemam kako ni da ga zovem. Znam unapred pitanja koja su vezana za Željka. Videću kako ću dalje. Jedina je opcija da odem na vrata. Ne želim kontakt sa Kulićima, a u tom slučaju je nemoguće imati i kontakt sa Željkom. Pored svega što se u proteklom periodu desilo, najmanje je bitno da li je on bio na svadbi ili ne.

Ivan otkriva da od Tržanove nije dobio čestitku nakon venčanja sa Jelenom.

- Nisam nikoga pitao za dozvolu da se venčam. Nismo dobili ni kovertu, ni čestitku posle venčanja od Goce Tržan - poručuje u isto vreme Ivan i Jelena, za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading