Aleks i Car
Foto: Alo/Printscreen

Brojne fanove "Zadruge" rastužila je vest o prekidu veridbe Aleksandre Nikolić, pobednice šeste sezone rijalitija, i Filipa Cara.

Njih dvoje verili su se dve nedelje pred kraj "Zadruge" i vezu nastavili napolju. Vreme su uglavnom provodili u Crikvenici, Filipovom rodnom mestu i činilo im se da ljubav cveta, budući da su oboje u javnosti u više navrata govorili da kuju velike planove za budućnost. Ipak, po svemu sudeći, emotivna veza im nije bila idilična, kao što mnogi misle.

Car i Aleks

Printscreen

 

Kako za Pink.rs priča Filipov prijatelj iz Crikvenice, koji je insistirao da mu ne otkrivamo identitet (ime poznato redakciji), veza im je bila prilično turbulentna.

PROŠLA JE PAKAO U CRIKVENICI! Ovo su detalji raskida Aleks i Cara, njegov drug progovorio!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Gledam sada šta se piše po portalima i po mrežama, o tim njegovim preljubama, ja znam sve, upućen sam u to. Švrljao je on sa strane, nabijao joj rogove, pa ne može taj da se skrasi preko noći, a uvek je menjao žene, živeo takvim nekim životom... Jedno je pričao, drugo radio. Zahtevao od Aleksandre da bude sva na note, sve je menjala i korigovala što je zahtevao, a on izgleda nastavio po starom - priča za Pink.rs izvor iz Crikvenice i dodaje:

- Svađali su se non-stop, baš je s njima stalno neki haos, meni je preko glave bilo više da slušam to i prisustvujem nekim scenama. Kada bih krenuo da pričam... Bolje ipak da ne otkrivam sve. Mogu samo da vam kažem da je ta Aleksandra prošla pakao u Crikvenici, preselo joj sve ovde. Stalno nervoza, tenzija, haos, prebacivanje, svađe... Užas živi. Ako mene pitate i bolje što su se rastali - zaključuje izvor.

Komentari (0)

Loading