Ana Ćurčić
Foto: Alo/Printscreen

Fan stranica "Izigrane lavice" nastavila je danas da raskrinkava Anu Ćurčić. Juče su osvanule privatne prepiske, gde se ona sa adminkom nekadašnje podrške dopisuje i raspituje o bivšem vanbračnom suprugu Zvezdanu Slavniću i njegovom ocu Moki Slavniću, a već danas obelodanile su glasovne poruke koje su sve ostavile u šoku. 

Naime, u prvoj poruci koje su podelile može da se čuje kako Ana govori da se navukla na gledanje tarota i da zbog toga po celu noć ostaje budna, a iako joj opisuju da će biti sa muškarcem poput Ace Bulića, to se ne ostvaruje. 

- Ti moraš da gledaš, gledam otkako sam izašla iz "Zadruge", sve žive tarote sam pogledala. Moraš da kucaš, biraš grupe i pitanja. Ja zato ne spavam do četiri ujutru, samo ćuti. Kako opisuje partnera sa kojim ću biti je 100% Aca i detalje, ali se ništa ne dešava između Ace i mene još uvek - glasila je poruka koja je Ana snimila svojoj bivšoj adminki.

Ana Ćurčić

Printscreen

 

Nakon toga puštena je i poruka u kojoj jedna od Aninih bivših asminki govori da se Ana raspitivala za Zvezdanove izjave na TikToku i da joj je tražila da lično pogleda snimak, iako joj je sve prepričala. 

EKSKLUZIVNO! Nakon skandaloznih prepiska, Ana Ćurčić se oglasila za Alo! i uspela samo jedno da izusti!

- Ona je promenila sliku, stavila je svoju, a imala je sliku sa Acom. Ja sam je pitala: "Što si promenila sliku, da li ima specijalan razlog?", a ona meni: "Meni ne zavisi veza od slike, šta ima veze što sam je promenila?", a takođe mi je bilo čudno juče kad sam rekla je Zveknuti ono rekao u lajvu, ali da ona meni odmah da saznam i dam joj link, da ona vidi šta je on izjavio. Šta je zanima? On je rekao da će Milena, ona i Aca ući u "Zadrugu", a da on neće moći. Ja ne znam šta tu ona ima da čuje? - otkrila je putem glasovne poruke jedna od žena koja je bila u kontaktu sa bivšom učesnicom "Zadruge". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading