Hapšenje Aneli Ahmić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Izvor: Ermin Biberović, Amina Jusović

Starleta i aktuelna učesnica rijalitija Elita 7, Aneli Ahmić, od samog trenutka kada je kročila u Belu kuću, ne prestaje da bude glavna tema medija zato što je priznala da ju je bivši partner Asmin Durdžić prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Asmin je zbog njenih konstantnih izjava, teških reči i optužbi na njegov, ali i na Stanijin račun, rešio da svima obelodani kakva je zapravo ona i iznese njen prljav veš i "mračnu" prošlost, te danima pokušava da ubedi javnost da je njena priča lažna i da je posredi velika prevara.

Više puta su njene sumnjive radnje ugledale svetlost dana, a domaći mediji su svojevremeno pisali da je bila u vezi sa vođom škaljarskog klana, ali isto tako da je u jednom periodu bila u kandžama poroka, te da je zavela i kontroverznog biznismena Marinka Zovka, a Alo! je sada ekskluzivno došao u posed snimka na kom policija na granici pretresa Aneli i Asmina.

- Išao sam tada po nju, bila je u Švajcarskoj. Na svakoj granici su je držali po par sati jer je bila na crvenoj listi, zbog šverca droge, narkotika, pa sam ja preko svojih veza sredio to - istakao je Asmin za Alo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading