Milena Kačavenda o Legiji
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Milena Kačavenda se ovog popodneva očito baš raspričala. Zadrugari su vodili polemiku oko zatvorskog života, a kuma Internacionale je otkrila da je u Zabeli videla Milorada Ulemeka Legiju.

Poznato je da je Milena bila 27 godina u braku Srđanom Kačavendom koji je dovođen u vezu sa voždovačkim klanom, a dok je njega jednom prilikom posećivala u zatvoru, kako tvrdi, videla je i Legiju, te ispričala u kakvom stanju je bio.

BILA SAM U ZABELI! Kačavenda otkrila šok istinu o Miloradu Ulemeku Legiji, ne liči na sebe nakon 20 godina u zatvoru!

Foto: Alo.rs

 

- Ja pre dve godine kada sam zadnji put bila u Zabeli, druže, znaš ti kako Legija izgleda? Kao da nije proveo 20 godina. Čovek čita knjige, trenira, a zna da nikada neće izaći.

Onda se najpoznatija kuma dotakla života njene najbolje drugarice, koja je završila iza rešetaka zbog ljubavi.

Milena Kačavenda

Printscreen

 

- Muž moje najbolje drugarice je imao kod sebe znaš koliko kilograma, i upadne policija, a ona bila u stanu sama, ali je priznala da je njeno jer je htela da mu pomogne, a onda je on posle godinu dana nađen mrtav, a sudija je znao da ona nije kriva, ali je neko morao da robija i ležala je 5 godina u zatoru - rekla je Milena.

- Pa da bila zaljbuljena i priznala to - dodao je Marko.

- Ona se udala posle toga, rodila je troje dece, ali je taj lik krenuo da je maltretira i razvedu se, ali ona nije stala, bori se i dalje - objasnila je Milena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading