Almir Asanović
Foto: Alo/Printscreen

Udvarač Ane Ćurčić koji žarko želi da uđe u "Elitu", samozvani pukovnik Almir Asanović u velikoj ispovesti tvrdi da je svojim očima video kako Ćurčićkin sadašnji partner Aca Bulić ljubi njenu bivšu drugaricu Milenu Kačavendu.

Naime, Anin nesuđeni ljubavnik kaže da je svestan da zbog ovakve izjave može da mu leti glava, ali tvrdi da se ne plaši ni da žrtvuje život zbog jedine žene koja ga inspiriše.

Almir Asanović

Printscreen

 

- Aca nije za nju, znam da se muvao s Milenom Kačavendom, ona mu je partnerka s kojom se muvao posle jedne emisije. Ljubili su se iza jednog ćoška, to mu nije jedina partnerka, ima ih na sve strane. Znam da ću biti ubijen posle ovoga, ali imam pravo da kažem šta mislim. Džabe roleks sat kad nije iskren, on ima ženu u Engleskoj, dva deteta - izustio je u jednom dahu Almir za Srpski telegraf, pa se osvrnuo na Aninu i Bulićevu izgubljenu bebu, za koju i danas veruju da je živa:

- Boriću se svim silama da nađem to dete jer ne mogu da gledam Anu, koja godinama živi u laži i obmani. Pomoći ću joj da se dete nađe, može se to naći, samo Ana da kaže neke detalje, znam da je imalo dva i po kilograma, sad je to devojka. Nadam se da je to dete u Italiji ili u blizini. Anu ne volim zbog masnih kolača, već iskreno, iz dubine duše i svu ljubav sam posvetio njoj, čak i verenički prsten sam kupio. Planiram da joj dam kad uđemo u rijaliti, nadam se da će joj se svideti, voleo bih da uđemo zajedno. Uz dužno poštovanje, Aca nije nikakav moćnik, danas je teško to biti, je l' on plakao za Anom, nije, ja plačem svaki dan za njom. On je bio s njom kad su bili klinci, 15 godina, zabavljali se, zašto nije našao to dete.

Ana Ćurčić

Printscreen

 

Asanović ističe da Ćurčićevoj sam Bog šalje njega u život da bi uživala s njim i najzad osetila šta je prava sreća.


- Ana je samo moja, Aca treba da mi je vrati, bog je rekao da idem ka njoj jer ispašta celog života, ispašta i sad s Bulićem. Nije bio iskren s njom, Ana ne zna za sve njegove žene. Neko ko je ubijen u pojam kao ona ne može da primeti to, on ne može da joj pruži ljubav, samo bogatstvo. Bio je plan da Ana pobedi, dobije lovu, a da Bulić i Kačavenda to profućkaju. Sad je ušla kuma, da ona pobedi, naravno, pa da se rastaljuju, sve je laž i fora, mene ne može da laže, nek pusti mene siromašnog kod nje, tu pripadam, ja njoj, ona meni. Mogu da budem smaknut nakon ovih reči, Bulić ima dosta mafijaša oko sebe, svestan sam toga, samo neka vrati ono što je moje, nek je ne uzima. Spreman sam da dam život za nju ako treba - završava Almir.

Almir: Slavnić je monstrum

Asanović je analizirao i Zvezdana Slavnića, koji je, kako kaže, umislio da može da gazi sve žene.
- Ana je jedina žena za mene, ostao sam bez roditelja sa 16 meseci. U njoj sam video čestitost, poštenje i iskrenost. Ona je žena koja je zlostavljana, ubijana kroz ceo serijal "Zadruge 6" i kroz ceo život, to je prati. Gospodin čije ime ne mogu da izustim, a mislim na robijaša, dok protiv Ace nemam ništa, on je bivši fudbaler, kao i ja, ali za Slavnića mogu da kažem da je monstrum.

Zvezdan i Ana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Piše knjigu o Ani po kojoj će snimati i film


Svu ljubav prema Ćurčićevoj Asanović je rešio da pretoči u knjigu, koju želi i da ekranizuje.
- Pišem knjigu o Ani, počeo sam, napisao sam nekoliko strana, to su moja osećanja, a uradio sam i scenario za film - zaključio je Anin udvarač.


Ne odustaje od laži, izneo nove fantazije

Pošto je Almirovo pojavljivanje na televiziji u vojnoj uniformi izazvalo burne reakcije u javnosti, oglasilo se i Ministarstvo odbrane, koje u saopštenju tvrdi da on nikada nije bio pripadnik Vojske Srbije. Međutim, Asanović ne odustaje od fantazija, pa nam je ispričao još laži koje se vide iz aviona. 


- Vidite, evo vojna knjižica iz Savezne Republike Jugoslavije, 1999, evo piše, bio sam u avijaciji, Niš protivvazdušna odbrana, mitraljezac. Nisam pilot, izvinjavam se Ministarstvu odbrane, da se stvari nazovu pravim imenom. Bio sam na Košarama. Uniforma je u mom vlasništvu, imam račun za nju. Imam invalidsku penziju, evo, imam molbu koju sam im pisao kad sam tražio jer sam ranjen na Košarama, zapravo sam iskočio iz aviona. Za vreme NATO agresije, imam plastiku u kolenu, 90 odsto sam oštećen. To je bilo za vreme ratnog stanja, udarila nas je raketa, mene i kolegu, iznad šume Košarice. Inače sam kopilot, tada je bila potražnja za njima, išao sam na kurs šest meseci i počeo da letim. Upravljao sam dvosedom zajedno s pilotom iz Paraćina, ima svoju bistu tamo, pogodile nas rakete, avion počeo da se okreće za 360 stepeni i krenuo da pada. Kad je sa 9.000 pao na 4.000 nadmorske visine, pilot za katapult je udario o krov kabine i na mestu ostao mrtav, danas imam traume od toga. Uspeo sam da se katapultiram i padnem, srećom, na našu teritoriju, među meštane Košara. Vojna policija me odmah prebacila u bolnicu. Geler mi je isekao koleno, držale ga samo tetive, ovo je sve plastika što sad vidite. Dakle, uniforma je moja, šapka, sve komplet, kupljena i poslata iz Niša, ali pošto su rekli da je više ne nosim u rijalitije, neću jer slušam naređenja, imam dokaz da sam leteo na 99, to možete da vidite, to je jednosed, a vozio sam samo dvosede, pa mi nije bilo baš lako - ispričao je Almir za pomenuti medij.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading