Irina Kolin
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Atraktivna Irina Kolin zaludela je naciju kada se pojavila u Gruovoj pesmi "Pravi broj" gde je otpevala nekoliko deonica.

Pesma je nastala 2004. godine, a tada popularna plavuša pod imenom "Irina2Hot" postala je san mnogih muškaraca u Srbiji.

Ona se nakon toga povukla iz javnosti, a pre nekoliko dana postala je deo rijaliti programa "Zadruga 7 elita". Na prvi pogled malo ko bi je prepoznao, budući da se potpuno transformisala.

Naime, ona je bila atraktivna plavuša, manekenke figure, a sada je brineta i ima koji kilogram viška. Irina je sada progovorila o nepoznatim detaljima iz svog života.Ona je ispričala čime se bavi, a spomenula je i svoju dugogodišnju vezu, koja je prekinuta jer tada nije mogla da ostane u drugom stanju.

- Rođena sam u Požarevcu ali sam kao beba otišla u Austriju i maternji jezik mi je nemački. Odrasla sam na ranču i obožavam konje i brze trke. Po struci sam zubotehničar. Pokojni Gru me je lično odabrao da gostujem na njegovoj pesmi "Pravi broj" i to mi je velika čast. Posle toga mi je otac preminuo pa sam se vratila za Beč. Bila sam u vezi 15 godina ali nisam mogla da ostanem trudna. Tek nakon očeve smrti sam se ostvarila kao majka i imam ćerku koju najviše volim. Ovde sam da ne bih razdvojila je od oca iako je cela moja porodica u Beču - rekla je Irina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading