Ivan u emisiji
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši zadrugar Ivan Marinković sinoć je gostovao u emisiji "Narod pita" sa Jelenom Golubović. Sa voditeljkom Anom Radulović je razgovarao o situaciji sa porodicom Kulić i starateljstvu sa malim Željkom.

- Nenad Macanović Bebica je, osim što je bio Miljanin zvanični momak, ne može niko da ospori da je on održavao jedan ozbiljan dnevni balans u porodici Kulić. Mislim da će se sada totalno promeniti život porodice Kulić i oni će teško moći da funkcionišu bez njega i kod njih će biti tektonski poremećaji, pričamo o Željku konkretno. Mnogo je Bebica brinuo o Željku - rekao je Ivan, pa udario na Miljanu Kulić:

- Marija Kulić može najviše da unovči Željka, Miljana ako uđe njoj Željko ne treba, ona je svakako dvorska luda - dodao je Marinković.

Nakon ovoga, u emisiju se uključila Miljana Kulić, koja je ušla u žestok sukob sa Ivanom, ali i Jelenom.

- Sticajem okolnosti sam se srela sa dotičnim. Pitanja nemam jer odgovor sigurno neću dobiti, jer ga ni u emisiji nisam dobila kad sam bila gost, jer nije ni u oči smeo da me pogleda. Trčao je po studiju. Niko se ne plaši, ni na kraj pameti nikome nije to što priča dotični. On je svakog dana posle završetka "Zadruge" zvao Željka na video-pozivu. Jelena, ti mi veruj da grešiš dušu. Posle rijalitija sam mu i pare pozajmila i sve mi je uredno vratio - rekla je Miljana.

- Hajde da čujemo - rekao je Ivan.

- Nakon rođendana Ivan nije pozvao do 8. avgusta - poručila je Kulićeva.

- Ne želim da imam komunikaciju i odgovaram joj - dodao je Marinković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading