Kristina i Kristijan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kristijan Golubović zajedno sa svojom izabranicom, pevačicom Kristinom Spalević, uskoro će postati roditelj još jednog deteta, a kako je par sada otkrio, u njihov dom stiže novi muški naslednik.

Naime, kako su Kristijan i Kristina objavili na društvenoj mreži Instagram, njihova porodica postaće bogatija za još jednog sina, koji će, kako je bivša učesnica "Zadruge" istakla, biti mamino dete.

 

 

- Stiže još jedan mamin sin - napisala je Spalevićeva na pomenutoj društvenoj mreži.

Kristina i Kristijan saznali pol bebe

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Kristina i Kristijan već imaju naslednika po imenu Konstantin, dok bivši robijaš iz prethodnih brakova ima ćerku Veru i sina Lazara.Podsećanja radi, Golubović je sa Kristinom otpočeo romansu u četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga" dok je on još uvek bio u braku sa bivšom ženom Ivanom. Iako je govovrio da nema teorije da prevari svoju sada već bivšu suprugu, pred kamerama mu se desila nepredviđena ljubav.

Međutim, pre javne prevare sa Spalevićevom, Kristijan je o braku sa Ivanom pričao da samo patrijarh može da ga rastavi od nje.- Sa Ivanom sam venčan u crkvi jednom i zauvek! I za sto godina ću o njoj misliti da je najposebnija osoba u mom životu! Da bismo se crkveno razveli, treba patrijarh lično da nas rastavi, a ja na to nikada ne bih pristao - rekao je on za medije jednom prilikom.

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading