DA JE MILICA HTELA, NEŠTO BI SE DESILO Isplivala istina o aferi Mikice i Veselinovićeve
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Afera Mikice Bojanića i Milice Veselinović i dalje je jedna od tema zadrugara.

- Dobro veče, ovde Verica, pozdrav za sve. Miljane, da li si slušao sinoćnu emisiju, Jelena me iznervirala pa sam ostala nedorečena. Miljane u kakvom odnosu si sa Mikicom, da li ste družite? -pitala je gledateljka.

- Gospođo nemojte da me vređate, ja u svom okruženju nemam nikoga kao on. On je ljigav, ima tu i žabokrečine i smeća. Da nemam nikoga na svetu opet se ne bih družio sa njim. Na Mikijevo insistiranje sam mu dao šansu ali ne. On je rekao da nije izvređao Zoricu Marković a ja bio prisutan. On kad se god napije pokaže pravo lice, dere se i vređa ljude. Ovde i u emisiji, šalili smo se nešto i on krenuo sa nekom halabukom. Želim mu sve najbolje ali dalje od mene -rekao je Miljan.

- On je govorio da mu je Milica kao dete a jednom je celo veče ležao kod nje u krevetu. Da je Milica htela nešto bi se i desilo. Doduše Milica je tako sa svima pa i Markom koji nikada nije hteo da prizna. Miljane koliko su oni bili pokriveni u onoj "kućici" koju si ti napravio? -rekla je gledateljka.

- Nije imao ništa sa Milicom ali ne znam kakve su mu bile namere. Što se Marka, Milice i "kućice" tiče, verovatno im je bilo zima -rekao je u svom stilu Miljan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading