Ćerka Ane Ćurčić
Foto: Printscreen/Instagram

Predrag Peca Lazić sinoć je gostovao u emisiji "Zadruga - Narod pita", zajedno sa svojom rijaliti cimerkom, Šarmen Sorajom, a sve je iznenadilo njegovo priznanje o ćerki Ane Ćurčić.

Naime, kako je u dobrim odnosima sa Anom, video je i njenu ćerku, Ivu Kovačević, koja ga je očarala. On ju je javno pohvalio, a gledaoci su zaključili da je Peca bacio oko na Aninu naslednicu:

- Peca je super, ali nije baš sve u pravu za Anu. Ana kad je ušla i počeola da se svađa sa Zvezdanom rekola je da više nije napolju sama. Znači i pre Zadruge je bila sa njenim Acom, ali je krila, a druge napadala. Tako da nije ni Ana sveta. Moja ćerka nikad u životu ne bi tetovirala mog muža na svom telu - govorila je gledateljka.

- Ana je u vezi i živi lepo, Anina ćerka i sin nisu deo rijalitija, ali joj je ćerka lepa, pokazala mi je - rekao je Peca.

Peca nije dozvoljavao da se Anina ćerka komentariše u negativnom kontekstu i srčano je branio njenu čast, a kako je prethodno izjavio da postoji devojka kojoj je potpuno posvećen, mnogi su posumnjali da se upravo o njoj radi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading