Ana Narod pita
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Miljan Vračević je bio gost sinoć u emisiji "Narod pita", gde je optužio bivšu Anu Ćurčić da je propagirala satanizam, na šta mu je Nenad Lazić Neca odmah odgovorio. Sve se dogodilo tokom uključenja gledaoca, koji je prozvao Miljana.

- Podržavao sam Anu Ćurčić i naravno Necu, koji ju je štitio i bio na njenoj strani. S obzirom da sebe smatram pravoslavnim hrišćaninom, a Miljan isto smatra da je to, a ja ga ne smatram, sa njim ni piće ne bih seo da popijem. Neca je u "Zadruzi" pokazao sve prave hrišćanske vrednosti. Jedini je bio muško i suprotstavio se Zvezdanu. U Miljana sam vrlo, vrlo razočaran i uopšte nemam lepo mišljenje o njemu - rekao je gledalac.- Imate o meni pravo da mislite šta želite, a pogledajte film "Digitalni anđeo". Ana je pokazala znak satane. Javna ličnost to ne sme da propagira, treba da zna - rekao je Miljan.

- Peca, Neca i Ana nemaju blage veze sa satanizmom, redovno ide u crkvu - rekao je Neca.

- Je l' se po pravoslavlju uzima drugaricin muž? Ona je bila dobra sa Acinom ženom. Ona pokazuje đavolju rabotu, satanistički znak - rekao je Miljan.Ćurčićeva se hitno uključila u emisiju i odgovorila Miljanu.

- Dobro veče, Ana kraj telefona. Moram da kažem da nisam propagirala nikakav satanizam. Mora da se udubi i shvati šta je slika s Necom koju sam objavila rekla sama po sebi - rekla je Ana Ćurčić.

- Rekao sam da neko ne može da bude pravoslavac, poziva se na oca Joila, a da s druge strane radi stvari koje radi. Tetovirajte se, radite šta želite, ali je Neca prvi pokušao da me degradira i kaže kako nisam vernik. Vi radite šta vam je volja - kazao je Miljan.

- Miljanu ima da poručim da vernici treba da gaje to u svom srcu, a ne da pričaju o tome na sva zvona. Nisam bila nikakava drugarica sa Acinom ženom, samo jednom sam je videla u životu - kazala je Ana.- To ne znači da joj se iz*ebeš sa suprugom. Ćao, bebo. Najgore mi je jer je ta ista Ana rekla da je drugarica moje žene, da zna moju decu. Nije tako, nije istina. Neco, tvoji stavovi su se kosili sa mnogim moralnim vrednostima. Trebalo je da sagledaš neke stvari i uvidiš sve probleme - poručio je Miljan.

- To ne znači da joj se iz*ebeš sa suprugom. Ćao, bebo. Najgore mi je jer je ta ista Ana rekla da je drugarica moje žene, da zna moju decu. Nije tako, nije istina. Neco, tvoji stavovi su se kosili sa mnogim moralnim vrednostima. Trebalo je da sagledaš neke stvari i uvidiš sve probleme - poručio je Miljan.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading