RIJALITI SPLETKAROŠ ULAZI U ZADRUGU 7 Nakon Kačavende, potvrđen i njen ulazak, nikome neće biti svejedno
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Televizija Pink je juče saopštila ime prve učesnice "Zadruge 7 - Elita". U pitanju je Milena Kačavenda, bivša prijateljica i bivša "kuma" Ane Ćurčić, drugoplasirane takmičarke "Zadruge 6". Odmah su krenule spekulacije na društvenim mrežama o narednom imenu koje će televizija Pink potvrditi, a na Fejsbuku i Instagramu se pojavila informacija da će to biti bivša zadrugarka Ermina Pašović.

Ermina se prvi put pojavila u rijalitiju u trećoj sezoni "Zadruge", kao devojka Baneta Čolaka, i postala je poznata po britkom jeziku, pravljenju skandala, ali i po rijaliti spletkama. Kako tvrde pouzdani izvori na društvenim mrežama, spremna je da u "Eliti" napravi haos.Inače, bivša zadrugarka ne staje sa estetskim korekcijama, zbog kojih sve manje liči na osobu, koju smo mesecima gledali u rijalitiju. 

 

Ona je, naime, u Zadrugu ušla potpuno "prirodna", a zatim je odlučila da promeni lični opis, što je vrlo brzo i uradila, a mnogi komentarišu da Ermina sada izgleda bolje nego ikad. Međutim, ona se sa tim, čini se, ne bi složila.

Ermina se nedavno oglasila iz bolničke postelje, pa najavila novu operaciju, a odmah nakon iste, objavila je nove fotografije. Zadrugarka je bila kompletno u zavojima, ali vidno zadovoljna rezultatima, pa joj nije smetalo da tako ispozira za brojne pratioce na Instagramu.

Pašovićeva se osećala kao kod svoje kuće, a svi jedva čekaju da vide kako sada izgleda. Ona je, po svemu sudeći, podizala jagodice i dodatno zategla lice, a kakav će biti krajnji rezultat - ostaje nam da vidimo. Izgleda da se Pašovićeva ozbiljno sprema za ulazak u "Elitu".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading