Zadruga
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši partneri DJ Tamaris i Adam Đogani sinoć su bili gosti voditeljke Ivane Šopić u emisiji "Narod pita". Na samom početku emisije otkrili su da se nisu ni javili jedno drugom kad su stigli na Pink, a zatim su progovorili o emotivnom stanju.

- Da li ste se javili jedno drugom? - upitala je voditeljka.- Prošla je samo pored mene - rekao je Adam.

- Zar dama prva da se javi? - upitala je Tamaris.

- U pravu su. Možda to obavim za vreme reklama - istakao je Adam.

- Tamara, kako teku tvoji dani? - upitala je voditeljka.

- Bila sam u Crnoj Gori do juče, a onda sam sletela danas, kako bih bila umisiji. Imam nastupe, turneju po Sarajevu, uskoro ću tamo biti i na jednom festivalu - rekla je Tamaris.

- Adame, kako tebi teku dani? - nastavila je voditeljka.

- Izlazim, provodim se, uzeo sam novi auto. Zauzet sam - rekao je Adam.

- Da li je reč o Anđeli Ilić? - upitala je voditeljka.

- Ne znam, možda. Nije na meni da govorim o tome. Ne volim da pričam o tome. Možda nije ona, možda i jeste - rekao je Adam.

- Ja da sam srećna, rekla bih to. Ne znam što ne kažeš - dodala je Tamaris.

Adam je otkrio da mu je zapretio Tamarin novi dečko.

- Ti si dala moj broj tom nekom tvom, koji mi je rekao da te ne diram u emisiji. Odakle ti pravo da daješ moj broj? Zamisli da ja dam tvoj broj nekoj svojoj je**čici - rekao je Adam.

- To je džentlmenski s njegove strane. Zna se šta si umeo da kažeš o meni, zato se to i desilo. Ti si prvi umešao tu osobu - dodala je Tamaris.

- Ovo je znak kako se devojka brani - rekla je Tamaris.

- Ja te nisam branio? Branio sam te rukama i nogama! Ti si se na moje oči muvala s drugima - rekao je Adam, a Tamara je pročitala poruku svog dečka koju je poslao Đoganiju.

- Ćao, Adame. Znam da te Tamara i ti u emisiji večeras. Zamolio bih te da je večeras ne komentarišeš u lošem kontektu, kao što znam da ni ona tebe neće komentarisati. Veliki pozdrav - glasila je poruka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading