HITNO SE OGLASILA ANA ĆURĆIĆ POVODOM ANĐELINE TUŽBE Njeno priznanje šokiralo sve, razvezala jezik i otkrila veliku tajnu!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić tužila je Zvezdana Slavnića da je nad njom vršio krivična dela nasilje u porodici i nanošenje lakših telesnih povreda. 

Za domaće medije se povodom ove teme oglasila i Zvezdanova bivša, Ana Ćurčić. Ona je istakla da je upozoravala Anđelu da će doći do fizičkih obračuna. Ona je zaboravila na sve njihove nesuglasice i pružila podršku Anđeli u ovoj borbi.

Zvezdan tuče Anđelu

Alo/ Ilustracija

 

 - U startu želim izuzeti Anđelin i moj odnos kakav je bio u Zadruzi i želim je gledati kao žena ženu. Pričala sam i unutra Anđeli o tome, i znala sam šta je čeka, jer sam ja godinama bila na njenom mestu. Zbog toga sam joj i više puta rekla samo ti njemu veruj. Došlo je do toga da cela moja istina kroz koju prolazim medijski linč mesecima, a prevrće se u laži, stane na put. Pa mi je drago što je podnela krivičnu prijavu, jer se nasilju tako i staje na put - govori Ana za "Republiku".

- Krivo mi je što mi narod, zadrugari, a i ona sama, nisu poverovali odmah, nego se moralo desiti, da ona ovo doživi. Još jednom ću reći, niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da ih bilo koja žena oboju -  govori Ana. 

Ana Ćurčić

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Moja krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića je još uvek u toku, iz razloga što je bilo jako puno nasilja u ova četiri i po meseca i detaljno se radi na svakom dokazu o njegovom nasilju. Moji advokati i ja se nadamo da ćemo u toku sledeće nedelje, završiti sve to, pa ću vas obavestiti o svim detaljima - rekla je Ana. 

- Ja moram još jednom da naglasim, da svi ženama koje su žrtva porodičnog nasilja i bilo kog nasilja nad njima, pružam podršku i naglašavam da nasilje ne smeju da trpe i da uvek prijave - rekla je Ana Ćurčić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading