OTAC MI JE NAPRAVIO PAKAO Isplivali svi detalji iz života Divne DNK, odrasla u nemaštini, a njega krivi za svoju bolest!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Divna i Marko su par koji je veliku pažnju javnosti privukao učešćem u emisiji DNK, a malo ko zna detalje o njihovim životima.

Osim toga da je Marko često bio neveran svojoj supruzi, malo ko zna kakav je Divnin privatni život. Divna je rođena 24. decembra 1992. godine u siromašnoj kući roditelja u selu Gložane u blizini Jagodine.

Tokom učešća u rijalitiju, Divna je ispričala da se zbog očevog maltretiranja suočila sa zdravstvenim problemom, zbog čega je javnost ostala u šoku.

- Mene je otac bacio na krevet kad sam imala tri godine i od tada mi ovo raste na leđima. On nije hteo da se pokaje, krivac je za sve moj otac, on mi je napravio od života pakao. Zbog njega sam ovakva, a nije hteo da me leči - rekla je Divna i zaplakala na sav glas.

Jednom prilikom je ispričala i da je završila srednju poljoprivrednu školu, ali da se nije bavila svojim zanimanjem.

Divna ima dve rođene sestre i tri polubrata, a jedan od njene braće je svojevremeno progovorio o Divninom problemu, koji se ne poklapa sa pričom koju je ona iznela u rijalitiju.

- Divna je rođena sa tim, a i sestra. To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovek sa 60 i nešto godina da pravi decu - rekao je jednom prilikom polubrat Divne DNK.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading