DETE NIJE NJENO, NIJE BILA TRUDNA Izneti dokazi o porođaju Ine Rajzinger, otkriveno čija je beba sa fotografije!
Pink printskrin

U emisji ''Narod pita'' Ivana Šopić je ugotila Anu Spasojević i Miljana Vračevića.

-Ana, bio je Dragić ovde i komentarisao njegovo i tvoje muvanje - rekla je Ivana.

-Šta da komentarišem, njegova stvar, on je možda ljubomoran, što sam ja u kontaktu sa Sanom. Ja i Soraja smo se dogovorile, pošto smo zanle šta radi, da se pavimo da ne zna. Sana je sve znala, šta on radi, Ivan je flertuša. I kraj pred kraj, su pričali da mu se ja sviđam i dalje - rekla je Ana Spasojević

-Decu Aninu upisujem na vojnu akademiju, deca su kapacitet, i greota bi bilo da se ispuste, dokazaću kolika je moja ljubav prema Ani. Miljane nemoj da slušaš Ivana Marinkovića, čovek ne zna gde se nalazi. - rekao je pukovnik.

-Je l' ste vi ranjeni u glavu? - upitao je Miljan.

-Razgovaram sa Anom. Pusti Miljana, on ima priču nikad kraja nema, prokomentariši Maju i Bilala. Kako je mogao da ostavi devojku koju voli na fudbalskom stadionu? - upitao je pukovnik.

-Ne znam gde je on nju ostavio, meni ništa nije jasno, ja neku priču znam, imali su svađu, ja ne znam da je on nju ostavio na fudbalskom stadionu, ako je ostavio nije lepo - rekla je Ana Spasojević.

-Odkud će je ostaviti na fudbalskom terenu, čuvari imaju, nije mogao da je u 2 ujutru ostavi tamo. - rekao je Miljan.

-To nije u redu, Ivana šta ćemo da radimo sa Zolom? Šta je uradio po pitanju deteta - rekao je Pukovnik.

-Ja moram da uskočim zbog Zole, nema nikakvog deteta. Imam informacije iz prve ruke, njena najbolja drugarica koja se čuje i s kojom se vidja, to dete koje je ona slikala, je dete neke druge osobe koju je ona iskoristila. Anđela Ilić ima dokaze. Ja sam videla Inu na finalu Zadruge, Ina nije bila trudna. - rekla je Ana Spasojević.

-Ina ne odgovara, hoćeš da kažeš zbog Zadruge 7 - rekla je Ivana.

-Da, kratko je vremena prošlo, mislim da se ne javlja, jer nema šta da pokaže - rekla je Ana Spasojević.

-Meni je Ina rekla da je trudna na finalu. Zola je moj pravi drugar, ne želim da mu išta naudi. Nije se videla neka vidljiva trudnoća. Ja sam čuo od zadrugarki da komentarišu da nije trudna, i da nije njeno dete - rekao je Miljan.

-Meni ona deluje kao pogubljena klinka, čak i ako to radi, neko je posavetovao loše, ona je malo glupava. - rekao je Miljan.

-Šta mislite, da li je Kajli Zolina ćerka? - upitao je Darko.

-To će tek da se utvrde, ali moram da kažem da Slađa i Maja idu kod Jaška, šta će da bude u toj trojci - rekao je pukovnik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading