Filip Car
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nakon što su privatne prepiske između starlete Nataše Moskve i Filipa Cara dospele u žižu javnost, sada se on oglasio i izneo svoju stranu priče, a uz sve to obelodanio i njihove poruke.

Car je tom prilikom Natašu nazvao svojim "fanatikom", te izneo niz prozivki na njen račun, a sudeći po porukama, očigledno je da su u nekom periodu sevale varnice između njih.

Ono što se može zaključiti jesto to da se starleta više puta javljala sadašnjem dečku Aleksandre Nikolić, te prva započinjala konverzaciju, tako da se stiče utisak da je na sve načine pokušavala da dođe do njega, ali ne može da se ospori i to da joj je Filip u par navrata slao razne poljupce i odgovarao na vrlo prisan način.

- Kad razljutiš fanatika, odnosno kad ne dobije šta želi dođe kod jogurt voditeljke i ovako priča. A sad ćemo istinu, dosta vas ja po medijima sve nosim na leđima, marš sa mojih leđa pa sami u novine i emisija akonto sebe, a ne mene. - napisao je vidno besan i izrevoltiran Filip, uz skrinšotove pomenute prepiske sa Natašom Moskvom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading