Ina Rajzinger
Foto: Printscreen/Printscreen

Iako nije bila zapažena tokom učešća u rijalitiju, Kristina Ina Rajzinger napravila ja pravu pometnju nakon šeste sezone Zadruge. Naime, do pre nekoliko dana mnogi su zaboravili da Ina i postoji, a onda se pojavila informacija da je Ina rodila ćerkicu Kajli, te da je dete Zolino i od tada javnost bruji o njoj.

Rajzinogerova se, inače, nije dugo zadržala u rijalitiju. Ona je u "Zadrugu" ušla 9. oktobra, a istuje napustila kroz mesec dana, 13. novembra. Osim po romansi i intimnim odnosima sa Čolićem, Ina je ostala upamćena po svojoj traumatičnoj ispovesti o pogibiji oca Željka, kog je tek nedavno upoznala.

- Nisam ja imala kontakt sa njim osim preko društvenih mreža na početku. Dogovorili smo se da se vidimo i da upoznam porodicu... Moja majka se složila sa tim, naravno. Došao je, ali se nešto nije osećao dobro, ali sam ja pitala da idemo, bila sam dete. To jutro sam se probudila, on je pio kafu i srećno sam se spakovala i krenuli smo. Išao je njegov drug sa nama i odmah je zaspao, njega ni ne poznajem. Otac je vozio, ja sam sedela pozadi. Možda se on i nećkao, ja to ne znam, nisam osetila. Primetila sam da je umoran, jer smo stajali često, da jedemo, da se odmori malo. Bili smo u putu, u jednom trenutku sam zaspala, ne mogu da povežem šta se tačno desilo. Samo sam u jednom momentu čula zvuk i udarac. Meni je jedna noga bila priklještena od sedišta, 16 šrafova imam, operacija je trajala jedanaest sati. Njegovom drugu nije bilo ništa, a otac mi je bio bez svesti. Izvinite, jako mi je teško da pričam na ovu temu - zaplakala je Ina tada, te jedva nastavila svoju priču:

- Nisam ni slutila da je poginuo. Bio je u modricama. Vikala sam par puta ''tata'', ali se nije odazivao... Odvezli su ga u bolnicu, samo se sećam da sam zaspala u kolima Hitne pomoći. Kada se završila operacija i kada sam se probudila iz anestezije, videla sam majku. Moje prvo pitanje je bilo ''Gde je moj otac''. Niko mi nije odgovarao. U jednom momentu je majka sela pored mene i rekla mi da nije izdržao. Da smo napravili pauzu i da se on odmorio kako je želeo, možda se to ne bi desilo - grcala je bivša zadrugarka.

Međutim, odmah nakon njene jezive ispovesti oglasila se majka pokojnog Željka, Inina baba Mirjana Ivković, koja tvrdi da je ispovest njene unuke čista laž.

- Sve što je Kristina rekla - slagala je. Ta njena priča me je jako pogodila. Otvorila mi je stare rane. Katastrofa! Moj pokojni sin Željko Kristinu nikad nije priznao. Ona je vanbračno dete. Sve je slagala kako bi zadobila naklonost naroda i kako bi se ljudi sažalili na nju. Njena polusestra je u šoku. Ne želi da čuje za nju. I ona je zgrožena tim lažima. Laže i da nije imala kontakt sa ocem, on joj je kupio kompjuter, videli su se nekoliko puta. Ina se pojavila i na očevoj sahrani, svi su se pitali kako je nije bilo sramota da se pojavi na groblju. Mi se sad sudimo sa njom. Ja sam je tužila jer traži polovinu imovine mog sina. Tužili smo i njenu familiju, jer su pričali da je Željko kriminalac i da je prodavao organe - istakla je baba bivše zadrugarke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading