SVE SAM SLAGAO! Moka Slavnić ne želi više da ćuti, priznao da je sve bila izrežirana laž?!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Milena KačavendaZoran Slavnić Moka, ušli su u sukob neviđenih razmera, kada su Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić boravili u "Zadruzi 6" i borili se da svoju istinu isteraju na čistac. Dok su se oni suočavali prsa u prsa, izvan granica Šimanovaca, kuma i Moka su takođe vodili žestok okršaj koji ni dan danas ne jenjava.

Kako je vreme proteklo, kako su se strasti vremenom smirile, Milena se javno izvinila Zoranu, a sada je isto to učinio i Slavnić.

SVE SAM SLAGAO! Moka Slavnić ne želi više da ćuti, priznao da je sve bila izrežirana laž?!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Moja prijateljica, inače glumica iz Zagreba, mi je rekla da se zahvalim Mileni i da ne govorim stvari kakve ona govori o meni, tako da se ja sada njoj zahvaljujem što se izvinila. Ja nisam na početku bio ljut na nju jer sam znao koja je njena misija, a to je da odbrani Anu. Ona je zato gadila Zvezdana, ali to je pogrešna taktika, kao i to što je htela da pocrta i mene. Bolje bi prošla da je govorila istinu. Nisam joj to zamerio, ali sam morao da odgovorim na neke stvari. Ja sam prvi put za nju čuo kada je rekla "tatko bez patko", i pitao sam "ko je ta" - rekao je nekadašnji košarkaš.

- Eto, sad je ona videla kako je prošla i šta je dobila što se krvavo borila za Anu. Primarni razlog njenog izvinjenja je to što više nije bliska sa gospođicom koja joj se nije zahvalila na adekvatan način. Ona je sada popularna, pa može bezobrazno i nekulturno da govori, ali nije mi nesimpatična. Dobar je ona govornik. Kad sam shvatio šta je sve ona izmišljala i ja sam morao da izmišljam. Evo, posle 57 godina javno kažem da sam slagao, ali morao sam nakon što je ona izmislila da me je Zvezdan prebio na Dorćolu, a da sam ja prebio njegovu majku i izbacio je iz kuće jer su to stvari koje gade čoveka. Sve to je sada završena epizoda. Drago mi je što mi se izvinila i krivo mi je što sam ja morao da kažem neke stvari, ali ispao sam veći mangup - zaključio je Moka Slavnić za Hype tv.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading