"NIJE ZDRAVO SUZDRŽAVATI SE OD ODNOSA" Milica Kemez brutalno iskrena, Žana Đorđević protiv nje
Foto: Printscreen/Printscreen Magazin IN

Žana Đorđević i Milica Kemez sukobile su mišljenja o tabu temama u Informerovom Ringu. Bivše rijaliti učesnice nisu saglasne oko toga da li treba imati seks pred kamerama. Dok Žana tvrdi da to nikad neće dozvoliti, Milica smatra da nije zdravo suzdržavati se toliko dugo i ne kaje se što je imala odnose u "Zadruzi". Njih dve su otvoreno pričale i o silikonima, mišićavim momcima, rijaliti vezama...

Da li biste imali seks pred kamerama?

Žana i Marko u akciji

Alo

 

- Ne, jer imam ćerku adolescenta od 15 godina. Mladim devojkama ne zameram ako to rade, zato što svako bira način kako će da se predstavi. Seks pred kamerama je za devojke koje se snimaju za "Onli fens" ili rade filmove za odrasle. Ja nisam pristalica toga, a u svoja četiri zida možete da radite šta hoćete, mada se ja ni u tim kućnim uslovima ne snimam, suvišno mi je to, uživam u trenutku. Čak ni golišave slike ne šaljem. Ako sam se ikada slikala, to je bilo za moj gušt i odmah sam izbrisala - rekla je Žana.

- Imala sam ga, ali ne bih ponovila... Verovatno nisam idealna zbog toga, desila mi se greška, ali zaljubila sam se. Bila sam u rijalitiju, gde sam živela kao da sam kod kuće. Tamo sam bila deset meseci i nije normalno toliko nemati odnose. Neko je pet sezona konstantno u rijalitiju i nije zdravo da toliko dugo nema odnose - rekla je Milica.

Žana u studiu

Printscreen

 

Stvara li rijaliti zvezde?

- Osoba se rađa sa iks faktorom, a rijaliti je posao kao i svaki drugi, jedino može da pomogne oko popularnosti. Mnogi su ušli u rijaliti, a nisu postali ništa. Meni je rijaliti životna škola koja me je naučila nekim stvarima koje nisam ranije iskusila - rekla je Žana.

- Svako na javnoj sceni ima svojih pet minuta, pitanje je kako ih iskoristi. Rijaliti je fenomen, traje koliko i ta sezona, a šta posle učesnici urade, to je na njima. Zvezde su na nebu, ne u rijalitiju. Meni je rijaliti pomogao, ali i odmogao, jer ljudi ne veruju da radim kao frizerka i da živim od toga - rekla je Milica.

Da li rijaliti veze imaju budućnost?

Milica Kemez

Printscreen

 

- Sve je moguće ako se dve osobe poklope. Ja verujem u rijaliti veze, desila mi se i lepo mi je... - rekla je Žana.

- Ako je prava ljubav, opstaće. A ukoliko je samo rijaliti veza, nema budućnost! - rekla je Milica.

Jesu li mišićavi muškarci seksepilniji?

- Nisam nikad imala poseban tip muškarca i nisam gledala da li ima mišiće. Mene inteligencija privlači... Ne privlači me kada ima sliku, a nema ton. Mišići definitivno nemaju veze sa privlačnošću - rekla je Žana.

- Seksepil je stvar ponašanja, uma i stava, i nema veze sa mišićima. Meni može da bude seksi i neko ko ima 100 kila. S druge strane, i mišićav tip može da bude šonja. Ja ne znam šta preferiram, da li mišiće ili stomak, ali znam da mi je najbitnije da me dečko zasmejava i da sam pored njega srećna - rekla je Milica.

Da li su devojke sa silikonima lepše?

Bora i Milica

Printscreen

 

- Lepota je u oku posmatrača. Prirodne devojke mogu podjednako da budu lepe i izazovne kao i devojke koje su nešto korigovale na sebi. Lepa žena je ona koja je zadovoljna sobom i spolja i iznutra - rekla je Žana.

- Zavisi ko kako voli. Žena može da bude lepa i sa silikonima i bez njih. Uvek sam divila devojkama koje nemaju grudi, a pucaju od samopouzdanja. Takve devojke imaju "realnije" samopouzdanje od onih koje su stavile ogromne grudi. Nisam za preterivanje, mnoge devojke deluju vulgarno i prosto... - rekla je Milica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading