NIKO NIJE ZNAO KOLIKO JE ZGODNA Marinkovićeva verenica kida kako izgleda u bikiniju!
Foto: Printscreen

Bivši zadrugar Ivan Marinković i njegova verenica Jelena Ilić odlučili su da napuste Beograd i odu na odmor u prirodu.

Jelena je na svom Instagramu pokazala i koliko vodi računa o svom telu. Ivanova verenica se skinula i pozirala u više bikinija koje je ponela za ovu priliku, a u njene bujne grudi i zategnuto i izvajano telo svi su hipnotisano gledali.

Ona je najpre pozirala u bikiniju u duhu brazilske zastave sa kačektom i naočarima za sunce, a zatim je u drugom bikiniju napravila selfi u ogledalu i ostavila sve bez teksta.

Po svemu sudeći Jelena je prirodna devojka, što je za svaku pohvalu, a i Ivan Marinković je jednom prilikom napomenuo da ona redovno trenira, te je verovato to razlog zašto Jelena izgleda ovako dobro.

Jelena je potom pokazala i svog dečaka Ivana kako se opušta u bazenu i uživa na suncu, a reklo bi se da mu je baš sve potaman.

Ivanu i Jeleni društvo je pravio i nihov pas, od kojeg se Ivan nije odvajao.

Da podsetimo, Miljana Kulić podelila na svom Instagram profilu sliku sina Željka sa ocem Ivanom Marinkovićem iz svog doma u Nišu.

- Došao tata - napisala je Miljana ne krijući sreću, a svi su primetili i pogled Ivana usmeren ka svom nasledniku, koji opisuje ljubav koju oseća prema njemu.

PAD POZNATOG REPERA! Džala Brat propao kroz binu, jedva ga izvukli iz rupe

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading