Ana, Zvezdan, Aca
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali Ivan Marinković i DJ Tamaris, glavna tema bilo je pomirenje Ane Ćurčić i Ace Bulića.

Dok je Ivan otvoreno govorio da je Ana folirant i pričao o tužbama, DJ Tamaris je od strane gledalaca upitana za njeno mišljenje o tome, a bivša zadrugarka je iznela svoj stav.

- Uh, što se Ane tiče, ja sam se trudila da zastupam to "protiv prevare", uvek sam na strani žena. Ja sam neko ko je dete razvedenih roditelja, otac je taj neko ko nije bio tu, videla sam ga pre devet godina na svom 18.rođendanu. I kada sam se stavila u ulogu deteta, nisam mogla da budem na strani ljubavnice...Ja Anu poštujem, ali ukoliko je ta ljubav bila kosmička, o Zvezdanu i Ani. Nakon svega je vrlo brzo ušla u neki emotivan odnos sa Acom, diskutabilna je emocija prema Zvezdanu. Ne sviđa mi se to i osoba koja je emotivno polupana da može tek tako da se prešalta na neku drugu osobu - rekla je Tamaris.

- Ivane da li misliš da je Ana ušla u "Zadrugu" kao prevarena, preplašena i naoružana žena - pitala je gledateljka.

- Tada sam se tresao i ostalo, ali sada potkrepljen činjenicama, smatram da je folirant. Sada mislim da nije. Informisala se, nemojte da pominjemo sve - rekao je Ivan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading