Zola i Boki emisija
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Boki Simić započeo je svađu sa Zolom zbog Slađe Lazić.

-Ja ne znam odakle Zoli konjski živici da izdrži sa Kulićima. Preporučio bih mu, ono što je i rekao, da sa Slađom neće da gradi ozbiljnu priču - govorio je gledalac.

-Sve zavisi - dodao je Zola.

-Od mene - smejao se Boki.

- Ja bih mu savetova da se mane te priče, ima on majku Bosu i rodbinu i prijatelje. To ne pije vodu, on je suviše ozbiljan i dobar čovek. To nije njegov mentalitet. Mene sigurno ne vara utIsaik, ja sam se raspitao na Zlatiboru. Ja mislim da ona nije za tvoj mentalitet - pričao je gledalac.

-Hvala, drugarski savet, ali bez argumenata. Nema tu konkretnih stvari -rekao je Čolić.

-Hteo sam da odbranim Slađu pre neko veče kad nije znala šta je blitva. To ide uz ribu, on hoće ribnjak. Ja ne znam kako bi se ona snašla u Derventi - pričao je gledalac.

-Rekao si da ne zna šta je blitva, ali zna šta je belegija i jedna je od retkih sa kojima sam takvu stvar doživeo. Moraš drugarski da me shvatiš. To kad te kupi, sve je posle... Ona mi je večeras poslala poruku, napisala mi je da ne može da me gleda i da se razočarala i da ne verujem ništa Bokiju - objasnio je Zola.

-Hoćeš da ti kažem šta je meni napisala? Reći ću ti posle ove emisije, ako se budemo družili - potkačio je Simić.

-On je pred Slađom pričao da jedna mala nije loša, a ona tu, pa mogao je da sačeka da ode. Hoće da je prihvatim pred njom

Oboje ste sedeli kao na parastoru, falila je samo čašica i kafa. Je l' si ti sa njom u vezi? - upitao je Boki.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading