Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić iznela je niz tvrdnji i optužbi na račun bivšeg svekra Zorana Moke Slavnića, koje je on sada prokomentarisao i odgovorio joj.

Naime, Ćurčićeva je istakla da je Moka manijak koji je opterećen intimnim odnosima, kao i da za to ima dokaze, na šta je on odgovorio:

Ana Ćurčić

Foto: Ataimages

 

- Nije loše da sam manijak. To nije loše u mojim godinama ako me to još interesuje. Ona kaže da ima dokaze da sam manijak? Meni to, kao muškarcu, može da prija. Nije mi krivo ako se dvoje ljudi posvađaju da iznose prljavštine jedno o drugom ako je to istina, ali ona se služi teškim lažima - istakao je Zoran za "Hajp" i nastavio:

- Ona je teški tabletoman. Priznala mi je to. Ja sam bio crkva u kojoj se molila pre nego što je ušla u "Zadrugu". Je l' sad hoće da me tuži da sam manijak? U odnosu na nju ili nekog drugog? To je samo nastavak onog nesretnog trotonca koji je hteo da me uvredi. Njena lažna kuma je naposletku rekla da nije tako mislila za sve ono što je pričala da sam "tatko bez patko" ili ne znam šta - dodao je Zvezdanov otac.
 

ZAPOSLIO SAM JOJ ĆERKU, ONA JE NA TABLETAMA! Moka Slavnić izneo stravične detalje o Ani Ćurčić, a onda razotkrio i njenu ćerku!

Foto: Printscreen/instagram

 

On tvrdi da se sa Anom konsultovao oko poruka koje je slao ženama, te naveo primer:

- Ja sam poslao komplimente jednoj voditeljki i pitao sam Anu šta misli o tome, kao prijateljica i ćerka. Ona mi je rekla da to izgleda kao udvaranje, ali staromodno. Ja sam joj odgovorio da i volim da budem staromodan, iako se nisam udvarao nego sam samo slao komplimente - objasnio je Moka.

Našao sam posao Aninoj ćerki

On je demantovao i tvrdnje da je svojim unucima i Aninoj deci bio loš deda.

- Ana se služila teškim lažima. Rekla je da sam manijak i ego trip, ako ona uopšte zna šta je ego trip jer sam ja ostvaren čovek. Rekla je da sam loš deda, a nije rekla da sam našao posao njenoj ćerki i da sam unuku svakog vikenda posle škole vodio u zoološki vrt. Ona je za mene šljam - istakao je Slavnić i dodao:

- Malo je reći da je šljam. Ona je na tabletama, pa ne zna šta priča. To je jedna zla žena - zaključio je Zoran.

STJEPAN HAUSER O SVETSKOJ STARLETI: Kim je simpa, ali Srpkinje su najvatrenije žene

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading