Milena i Ana u sukobu
Foto: Alo/Printscreen

Ana Ćurčić, koja je osvojila drugo mesto u "Zadruga 6", po izlasku iz rijalitija islelila se iz stana gde je pre živela kao podstanar sa Zvezdanom Slavnićem i sad je otkriveno gde živi.

Naime, ekipa "Paparaco lova", uhvatila je Ćurčićku ispred zgrade u kojoj navodno trenutno boravi, a koja se nalazi na Novom Beogradu u blizini autoputa.

Kako je poznato, Ćurčićka je momentalno po izlasku iz rijalitija napustila dom u kom je živela sa bivšim nevenčanim mužem Zvezdanom Slavnićem koji ju je javno prevario u "Zadruzi" sa Anđelom Đuričić.

Ana je navodila da je imala strah od Zvezdana, zbog nasilja koje pretrpela od njega, a kako navode u emisiji, ona sad živi samo nekoliko blokova od bivšeg, odnosno pet minuta kolima.

Podsetimo, stan u kome je živela sa Zvezdanom je odmah napustila. Dan po izlasku iz rijalitija, rekla mi je da ne želi da boravi više u tom prostoru gde je sve podseća na njega. Uzela je neke stvari, sitnice i vratila je ključeve stana vlasnicima od kojih je iznajmljivala taj stan godinama.

"MOGLA SAM DA GLUMIM LJUBAV" Aleks otkrila kada su joj se vratile emocije prema Caru, ali i kako je Dejan zahtevao da se ona ponaša kada ga vidi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading