Anđela rekla da bi ponovo nasrnula na Maju
Foto: Alo/Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević u emisiji "Narod pita" ugostio je Šarmen Soraju Leoni Altman, Anu Spasojević i Brendona Radonića. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima. Priliku da se uključi u emisiju dobila je Mileva iz Beograda. Gledateljka je posumnjala da je Ana htela da preotme Zvezdana Slavnića od Anđele Đuričić, dok su se njih dve još uvek družile. Anđela je po izlasku iz "Zadruge" i sama imala prilike da pogleda klipove na kojima se vidi kako je njihovo druženje izgledalo.

Ana Spasojević

Printscreen

 

- Ja sam pripremila moj papir, prvo bih pozdravila Brendona i Soraju. Brendon je dobar momak, dopao mi se, sve najlepše, super izgleda. Za Soraju nemam ništa loše da kažem, jedino mi se ne dopada to preko TikToka, odnos sa Zvezdanom, ispada kao da flertuje, a to nisam jedina ja zaljučila - govorila je gledateljka.

- Ja sam imala meč i sa Anđelom dok su bili zajedno. Sa njima sam u dobrim odnosima, svako ima pravo na svoje mišljenje - dodala je Šarmen.

- Treba držati distancu, muškarci su muškarci, a za njega smo zaključili da voli tako i da nema lošu nameru. Ana Spasojević, tu mi se već stvari ne dopadaju. Ako je bila dobra drugarica sa Anđelom, češkanje ne ide, podizanje i gola g*za. Trenerka koju je dobila, Anđela i Zvezdan su se dogovorili da joj poklone jer nema šta. Obe ruke mu je oko vrata stavila u znak zahvalnosti. Bilo je u dnevnom boravku kad su svi spavali, neko ležanje, došla je Spasojevićka i pitala: "Gde ti je Anđela?" Ona je legla i glavu mu na grudi stavila - pričala je gledateljka.

Anđela i Zvezdan

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Možete samo da izmišljate i da lažete. Savetujte koga treba, da ima sad bi spavala. Vi ste pristrasni, od Bungiša, Anđele ili Zvezdana očekujete poklon - rekla je Ana.

- Je l' ste iz Bungiša? - pitao je Darko.

 -Ne, ja sam samo zemljakinja. Razočarali su me samo fetiši i taj s*ks nije morao da se vidi. Ona njemu nije dala da je pipne za ruku, dok nije odjavio vezu svojoj ženi - dodala je gledateljka.

- Ti si Mira šnajderka, sad su mi rekli na TikToku - smejala se Spasojevićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading