Paula
Foto: Printscreen/Printscreen

Paula Hublin objavila je na svom Instagram profilu stravične fotke njene rođene sestre.

Naime, Paula je, na iznenađenje mnogih, istakla da je njenu sestru, navodno, pretukao njen dečko nanevši joj, tom prilikom, teške telesne povrede.

- Sinoć je ovaj mali klošar moju rođenu sestru davio, tukao, zabio joj ključ u usta, pretio da će je ubiti. I uz sve to rekao da, ako ikome kaže, da će joj uništiti život i da ona ne zna ko je on i da ne zna koje ljude on zna. Evo, gospodine, izvolite! Slobodno, otvorila sam put pa da vidimo. Fuj! Stop nasilju nad ženama - objavila je Paula.

Hublinova je, zatim, u narednoj objavi otkrila još jezivih detalja vezanih za ovaj incident:

- Da ne komentarišem udarac u predelu vrata od kojeg joj se isti ukočio. A normalna reakcija samoodbrane moje sestre, koja nema ni 50 kilograma, koju isti gospodin provlači kroz priču kao njen napad i agresiju i koristi kao opravdanje, je gnusno. Manipulatori i nasilnici će na sve načine pokušati da skinu ljagu sa sebe i prebacivati loptu i pokušati da se predstave kao žrtve. Čuj, zaključala je stan? I to je opravdanje? Umesto da podigneš glavu i sakriješ se u mišju rupu od sramote. Kukavice i slabići, a ne muškarci. Kada si mogao da tučeš ženu kao "muškarac", onda i preuzmi krivicu kao "muškarac" - napisala je Hublinova i dodala:

- I upravo zbog ovakvih stvari žrtve nasilja, uključujući moju sestru, ćute i plaše se i na kraju pronalaze krivce u sebi - zaključila je Paula Hublin na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading