Luna i Marko
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Da rijaliti ljubavi retko uspevaju uverili su nas mnogi učesnici ovog televizijskog formata.

Međutim, među retkima su i oni čije su ljubavi, uprkos tome što su se desile pred milionima gledalaca, odolele svim pritiscima i teškim trenucima, pa se danas mogu pohvaliti dugogodišnjim vezama i srećnim porodičnim životom

1. BOJANA BAROVIĆ I NIKOLA ROKIĆ 

Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga manekenka Bojana Barović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihova ljubavna priča počela je 2010. godine.

Njih dvoje upoznali su se u "Survivoru", gde su oboje bili takmičari, i kako kažu, veruju da je to bio njihov sudbinski susret.

- Verujem u sudbinska spajanja, pomalo sam fatalista po tom pitanju. Kad je produkcija zvala učesnike za prvi izbor, uopšte nije trebalo da budem u Srbiji, niti sam u proteklih sedam godina bila u našoj zemlji u to vreme. Onda je iskrsla svadba moje prijateljice, na koju sam odlučila da dođem u poslednjem momentu. Produkcija je saznala da sam tu, pa me je pozvala. Imala sam neke poslove u Los Anđelesu, pa nisam bila sigurna da li ću moći da se odazovem, ali sve se namestilo da sam ipak ušla. Lepo se kaže da ono što ti je suđeno ne možeš izbeći. Meni u tom periodu uopšte nije bio cilj da se vraćam u Srbiju, međutim - sve je ispalo drugačije - rekla je Bojana jednom prilikom.

- Bila je to jedna uzbudljiva avantura. Od tog trenutka moj život je krenuo u sasvim drugom smeru - dodao je Nikola 2017. godine za "Hello".

2. LUNA ĐOGANI I MARKO MILJKOVIĆ

Njih dvoje su razbili brojne predrasude, pa su pokazali da ljubav ne bira ni savršeni moment ni okolnosti.

 Luna Đogani i Marko Miljković zavoleli su se u rijalitiju „Zadruga 2“ u toku 2019. godine.

Varnice između njih dvoje dugo su postojale, iako su ih na početku negirali, dok su boravili izolovani od spoljnog sveta, a onda su u jednom trenutku započeli svoju ljubavnu priču poljupcem pred kamerama.

Međutim, njihovu vezu obeležile su brojne svađe i skandali, a zbog turbulentne ljubavi sa Markom, Luna je imala česte sukobe sa svojom majkom, pevačicom Anabelom.

Turbulentna veza Marka i Lune odvijala se pred kamerama, a kad su napustili rijaliti, usledio je raskid.

„Luna i ja nismo dobar spoj. Stvorili smo tu ljubav u veštačkim uslovima u rijalitiju, a izgleda da u prirodnim uslovima ipak ne možemo. Video sam da to nije to, ali sam hteo da dam sve od sebe, i ona. Probali smo i ne ide“, rekao je Marko tada.

Uprkos brojnim nesuglasicama između mladog para i svađa koje su bile česte između među majke i ćerke, rijaliti ljubav je ipak opstala, pa su po napuštanju imanja njih dvoje počeli da žive zajedno u stanu blogerke.

Potom, pored brojnih spekulacija da u njihovom odnosu nije baš sve sjajno, usledilo je iznenađenje koje je Marko dugo pripremao – veridba. Marko je plan pravio u tajnosti, a onda je obradovao svoju izabranicu.

Nedugo zatim, par je podelio srećne vesti, da očekuju prinovu. Luna i Marko postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Mia.

Pored toga što su posvećeni porodici, njih dvoje imaju svoj Jutjub kanal.

3. ALEN HADROVIĆ I MAJA MARKOVIĆ

Četvrtu sezonu rijaliti programa "Zadruga" obeležila je ljubavna priča Maje Marković i Alena Hadrovića.

Ubrzo nakon napuštanja imanja u Šimanovcima, lepa plavokosa dama saznala je da je u drugom stanju, te je sa svojim voljenim krajem avgusta prošle godine stala na ludi kamen.

Maja i Alen upriličili su veliko svadbeno veselje, a kao kruna velike ljubavi krajem decembra rođeno je njihovo prvo zajedničko dete - sin Vuk.

Da im cvetaju ruže i dan danas, dokazali su nedavno kada je Maja na svet donela njihovo drugo zajedničko dete, ćerkicu kojoj su dali ime Angelina.

Ovaj dvojac se gotovo ne razdvaja, a svakodnevnim objavama na društvebnim mrežama pokazuju koliko su skladna i srećna porodica.

4. BORA SANTANA I MILICA KEMEZ

Ovaj par pratio je buran odnos proteklih godina kako u rijalitiju, tako i u spoljnom svetu, međutim, uspeli su da odole svim iskušenjima i krunišu svoju veliku ljubav veridbom koja se nedavno desila.

Naime, Bivši zadrugar Bora Santana zaprosio je svoju dugogodišnju devojku Milicu Kemez u jednom restoranu u centru Beograda. Bora i Milica su uživali u emotivnom ambijentu, a onda je Santana izvadio prsten i pitao Milicu da se uda za njega.

Bivša zadrugarka nije skidala osmeh sa lica.

Kemezova je u jednom trenutku podigla ruku da pokaže prsten, a pevao im je Željko Vasić.

Zvaničan datum svadbe još uvek nije poznat javnosti, ali njih dvoje uživaju u ljubavi i uspeli su da se izbore za svoju ljubav. 

5. NADEŽDA BILJIĆ I TOMA PANIĆ

Pevačica Nadežda Biljić i maneken Toma Panić često su bili predmet medija zbog turbulentne veze kako u rijalitiju, tako i van njega. Nakon brojnih čarki, svađa i nasilja usledilo je pomirenje i rođenje sina Longa. 

Toma od nedavno prati Nadeždu na nastupima i postao je njen menadžer.

-Izuzetno mi to znači iskreno. Naravno, koliko znači toliko ima i mana. Na primer, umesto da pričamo o nekim lepim stvarima i da se volimo, mi pričamo o poslu. Konačno mogu malo mozak da odmorim, jer dok mi nije bio partner u poslu bilo mi je naporno. Moje je sada samo da stanem na binu i radim ono što najbolje umem, a za sve ostalo imam svog supruga.

Nadežda i Toma su nekoliko puta u različitim rijaliti programima, a pevačica kaže da takav sadržaj više i ne prati.

Njih dvoje su, čini se, u nikad boljim odnosima, a da li će idila biti dugog veka, ostaje nam da ispratimo. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading