Ana, Ivan i Zorica u studiu
Foto: Alo/Printscreen

U večerašnjem izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića.

- Meni je mozak kaša, a motorika dobro - rekla je Zorica.

- Zbog čega ti je mozak kaša? - pitao je Darko

Ana, Ivan i Zorica u studiu

Printscreen

 

- Ne mogu da spavam. Džukela ne silazi s mene ko dete s trešnje - rekla je Zorica.

- Odmah do tebe Ana Ćurčić. kako si, ima li treme? - pitao je Darko

- Nema, tu nam je Marinković i sve je lako - rekla je Ana.

- Često zna da postane neprijatno kad gledaoci iznesu svoj stav, tu si da čuješ i kritike i pohvale - rekao je Darko.

- Drugačije je kad zadrugari udaraju, a drugačije kad narod pita - rekla je Ana.

- Ivane ima li straha, ovo je tvoja prva emisija Narod pita - rekao je Darko.

Ana, Ivan i Zorica u studiu

Printscreen

 

- Stvarno je preveliko interesovanje za ovu emisiju, dobio sam milijardu poruka. Ja sam realan. Dobio sam 97 posto poruka i sugestija da raskrinkam Zoricu i Anu večeras i da konačno narod to vidi. Nisam pripremljen, ali uzbuđen jesam. Zadruga nije završena, mi smo obavezni da gostujemo u ovim emisijama i mislim da su stvari mnogo jasnije. Spreman sam da odgovorim na sva pitanja i istrpim svaku kritiku - rekao je Ivan.

- Ja sam se uplašila, nije mi dobro - rekla je Zorica.

- Zorice ono što sam ti oećao, čuo sam se sa prijateljem iz SInđelića i slagala si sve što si rekla da si u talu za restoran - rekao je Ivan.

- Nisi valjda poverovao - rekla je Zorica.

 To vam je Zorica. Ona je rekla da je potpisala ugovor i dala kaparu da uđe u tal, čuo sam se sa njim, a restoran je izdat na deset godina. To je samo jedna laž - rekao je Ivan.

- Reče prepušten Marinković. On je loš, pokvaren čovek i neko ko je radio sve zbog rijalitija bez trunke saosećajnosti. Ti si preloš čovek i onako si kako bih te doživela, nazivao si me folirantom, a težak si mediokritet - rekla je Ana.

- Ja o Ani Ćurčić ne mogu da kažem da imam loše mišljenje, okarakterisao sam je kao lošeg čoveka na osnovu svega onoga u šta sam sumnjao i obistinilo se za ovih sedam dana - rekao je Ivan.

Ana, Ivan i Zorica u studiu

Printscreen

 

- Ivan je za Pink.rs rekao da mu je žao što nije bio duplo suroviji kad si ti u pitanju i da je dosta stvari o tvom životu saznao, rekao je da si običan izmet koji je spreman ušao u rijaliti - prepričao je Darko.

- Šta to znači? - pitala je Ana

- Sve vezano za Zvezdana je apsolutna laž. Ana je uvek tražila da osudimo Zvezdanovo ponašanje i ponoviću da apsolutno osuđujem njegovo ponašanje prema Ani, ali ja ne vidim tu ništa strašno, ali osuđujem kako se on ponašao prema njoj u Zadruzi, a kako se ponašao napolju en znam: Anino ponašanje apsolutno osuđujem - rekao je Ivan.

- Možeš li da me saslušaš? Kako ti znaš da je sve što sam ja iznela laž? - pitala je Ana

- Ovako, prvo ću ti reći stvar u koju sam tamo bio uveren pa sam se i uverio a to je pod broj jedan da nisi žena koja je ušla kao ostavljena, nije te prevario sa Anđelom već jer je bio u šemi sa Aleksandrom - rekao je Ivan.

Ana, Ivan i Zorica u studiu

Printscreen

 

- Ja nisam bila spremna da mi fanatizam stiže jer sam se oglasila za Zvezdana. Morala sam da ga ostavim jer su fanovi bili očajni, fanatici - rekla je Ana.

- Ali ti si ušla kao ostavljena žena. Tvoj ulazak nikad neću zaboraviti, tvoj ulazak je bio da si najjača žena na svetu, žena lavica, ponižena i prevarena žena, a nakon toga sve se menja. Imaš 28 lajvova i svi su kontradiktorni, tvoja kuma isto. Objavljivala si i dopisivala si se sa ljudima iz rijalitija, rekla si da si ga napolju ostavila z6bog kombinacije koju je već imao sa Aleksandrom - rekao je Ivan.

- On je sa Aleksandrom bio u oktobru, a ja sam ušla u februaru kad me je već ostavio. Muvali su se, flertovali su i imam sve prepiske. Mene nećete praviti igračem rijalitija, preko glave si mi - rekla je Ana.

- Zašto si preskočila Aleksandru i zašto ti je prva rečenica bila onakva, ona je bila favorit pa si pokušala da joj se prikloniš - počeo je Ivan.

Ana, Ivan i Zorica u studiu

Printscreen

 

- Aleksandra bi bila sa Zvezdanom da nije bila na operaciji - rekla je Ana.

- Ali zašto je tebi ANđela bila kriva? Provbitno ti je kriva bila Aleksandra - rekao je Ivan

- Ja sam je zaštitila, a mogla sam da kažem da se muvala sa Zvezdanom - rekla je Ana.

- Postoje tvoje prepiske u kojima piše da Anđela nije bitna, da je fokus Aleksandra - rekao je Ivan.

ANA ZABRANJENA Ćurčićeva neće biti u emisiji "Narod pita", produkcija se oglasila i sve obelodanila?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading