NAROD JE ZANEMEO Marko i Sanja su najgore uvrede razmenjivali, a sada staju na ludi kamen
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši zadrugar Marko Stefanović u razgovoru za Pink.rs sumirao je utiske nakon izlaska iz rijalitija.

On je progovorio o odnosu sa porodicom svoje devojke Sanje Grujić, a prokomentarisao je i Anu Ćurčić, Filipa Cara, Žanu i Marka Markovića i druge bivše učesnike.

Kako je zadrugar bio kod Sanje u Sremskoj Mitrovici i upoznao joj i oca i majku, medije je zanimalo kako je prošao u tazbini.

NAROD JE ZANEMEO Marko i Sanja su najgore uvrede razmenjivali, a sada staju na ludi kamen

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Prošao sam super! Mama joj je izvrsna domaćica, imali smo ručak, večeru, šta god smo poželeli. Popričali smo lepo, Sanjina mama ne može da veruje da sam ja ustvari ovakav, kakav sam sad bio, mislila je da sam skroz drugačiji. Kaže da mnogo bolje pričam uživo, da sam preinteligentan, da je u rijalitiju trebalo više da pričam, ne može da veruje da sam ovakav. Nije mogla da shvati da smo imali onakve svađe, ali videla je da sam skroz normalan. Oni su sve naše svađe drugačije, traumatičnije doživeli. Mnogo me vole, i baba stalno pita kada ću da dođem opet. Gledaju me kao člana porodice - rekao je on. Super su me prihvatili, kao i moji nju - otkrio je in na početku.

Sanja i Marko

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sanja je iz jedne pristojne porodice, patrijarhalne, vaspitana je super. Devojka koju nisam mogao ni da pretpostavim da ću naći u "Zadruzi" - skroz normalna, pristojna... Kako mi se predstavila, tako sam ja i video napolju. U "Zadruzi" sam malo pao pod pritisak, ali sada, kada sam izašao, uverio sam se da je skroz normalna devojka, da je bukvalno iz iste porodice kao i ja. Veridba će uskoro biti, sigurno, neću još mnogo da pričam, sve sam ja već smislio. Biće iznenađenje za nju. Ubrzo treba da idemo na odmor, na more... Hoćemo i do mojih, do Leskovca, do babe i dede, jedva čekaju da vide snajku - najavio je lepe vesti zadrugar.

NE ODVAJAJU SE Maja i Ana ne zaklapaju, ovim potezom pokazale koliko se vole

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading