Divna razvezala jezik
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Divna je u Pinkovom rijalitiju ispričala kroz kakvu golgotu je prošla u detinjstvu, međutim, u jednom trenutku se poteglo pitanje koliko učesnica rijalitija ima godina. Naime, Divna DNK ima 30 godina, a rođena je 24. decembra 1992. godine.

Kako je jednom prilikom ispričala ona je završila srednju poljoprivrednu školu, međutim, nije se bavila svojim zanimanjem.

Podsetimo, Divnoj su u "Zadruzi" javili da joj je otac preminuo, a zadrugarka je u rijalitiju ispričala da se zbog njegovog maltretiranja suočila sa zdravstvenim problemom.

-Mene je otac bacio na krevet kad sam imala tri godine i od tada mi ovo raste na leđima. On nije hteo da se pokaje, krivac je za sve moj otac, on mi je napravio od života pakao. Zbog njega sam ovakva, a nije hteo da me leči - rekla je Divna i zaplakala na sav glas.

Divna ima dve rođene sestre i tri polubrata, a jedan od njene braće je svojevremeno progovorio o Divninom problemu, koji se ne poklapa sa pričom koju je ona iznela u rijalitiju.

- Divna je rođena sa tim, a i sestra. To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovek sa 60 i nešto godina da pravi decu - rekao je jednom prilikom polubrat Divne DNK.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading