REŠIO DA SE OVAJDI! Moka Slavnić takođe profitira od Zadruge, evo kako zarađuje!
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Iako decenijama unazad slovi za košarkašku legendu, Zoran Slavnić Moka je u poslednjih godinu dana doživeo dodatni porast popularnosti.

Uzrok toga je bio ulazak njegovog sina Zvezdana Slavnića u šestu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga", u kojoj je pred kamerama govorio o višegodišnjem boravku iza rešetaka, ubistvu koje je počinio, ali se i našao u središtu interesovanja vernih pratilaca ovog TV formata zbog javne afere sa Anđelom Đuričić, uprkos tome što ga je kod kuće u tom momentu gledala nevenčana supruga Ana Ćurčić.

Zoran je ubrzo stekao simpatije svih onih koji su navijali za ljubav Zvezdana i Anđele, a kada je video kolike svote novca zarađuju kako njih dvoje tako i ostali nekadašnji zadrugari od tzv. mečeva na TikTok-u i on je rešio da otvori nalog na ovoj društvenoj mreži i ubere nešto prihoda i za sebe.

Slavnić je u toku današnjeg dana obavestio pratioce na društvenim mrežama da je otvorio nalog na TikTok-u, te da ga zaprate kako bi svakodnevno mogli da gledaju njegova suočavanja sa drugim korisnicima i, ukoliko to žele, novčano nagrade ono što ima da poruči.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading