ANĐELA ĐURIČIĆ PRESREĆNA ZBOG PORAZA ANE ĆURČIĆ! Zajedno sa Zvezdanom navijala protiv suparnice, pa slavila Aleksandrin trijumf!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Pobednik "Zadruge 6" je Aleksandra Nikolić. Glasovi publike su odlučili da ove godine 50.000 evra osvoji bivša devojka Dejana Dragojevića, pobednika prošle sezone rijalitija, kog je po ulasku u ovaj serijal zamenila Filipom Carem.

Rijaliti "Zadruga 6" sinoć se priveo kraju, a superfinalisti su se, posle devet meseci, borili za prvo mesto i veliku novčanu nagradu.

Drugoplasirana u ovoj sezoni je Ana Ćurčić, sa 28 posto podrške publike.

Ovim povodom se oglasila i diskvalifikovala Anđela Đuričić koja nije krila sreću što njena suparnica Ana nije pobedila.

-Čestitam mojoj drugarici od srca! - napisala je Anđela.

Podsetimo, Anđela je sve vreme navijala za Aleksandru, dok je i Zvezdan publiu odvraćao od glasova za Ćurčićevu. Naime, on je svoje pratioce pozvao da glasaju za Ivana Marinkovića.

Inače, iako je u "Zadruzi" i te kako bila rečita, Ana Ćurčić je ovog puta bila šokirana svim informacijama iz spoljnog sveta.

-Naravno da sam očekivala pobedu. Moralni sam pobednik, to mi je sasvim dovoljno - govori Ana, a onda demantuje većinu navoda kume Milene Kačavende, između ostalog i to da je bila svedok tuča Zvezdana Slavnića i nje.

-Milena i ja smo bili u odličnim odnosima pre "Zadruge". Imale smo pauze u druženju, međutim dobre smo. Mi se nismo pripremale za rijaliti. Ne znam šta je pričala i šta je iznosila, tek ću saznati. Demantujem i šokirana sam šta je pričala moja kuma Milena Kačavenda - kratko i bez reči poručuje Ćurčićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading