Zadruga finale
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković osvojila je šesto mesto u spektakularnom superfinalu "Zadruge 6", te je tako za medije otkrila svoje utiske i zadovoljstvo plasmanom.

-Odlično sam, preponosna sam na sebe i što sam dogurala do ovde, s obzirom da svi godinama poznaju moj karakter, tako da sam stvarno zadovoljna - rekla je Maja za Pink.rs

Kada je reč o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, istakla je da su imali korektan odnos.

-Lako je biti pošten kad te niko neće. Janjuš i ja smo imali korektan odnos i čestitam mu što je održao svoju reč i da bude svoj, sam do kraja, tako da smo imali korektan odnos - rekla je Maja, te je otkrila da li postoji momenat zbog kog se kaje:

-Ja se ne kajem, jer smatram da sve što uradimo u datom trenutku da je to naša želja, mogu da se kajem zbog nekih izgovorenih reči koje sam uputila nekome, to je sve u svađi i samoodbrani, ali na kraju krajeva pamtim samo neke stvari - rekla je Marinkovićeva.

Nakon rastajanja sa Zvezdanom Slavnićem, Maja je u više navrata najavila da će se čuti sa Slavnićem i da će biti tog, čuvenog "aftera" o kom se toliko pričalo u Beloj kući, te se Maja osvrnula i na ovo.

-Videćemo kakva je situacija, polako - rekla je Maja kroz smeh, te se osvrnula na to da ako se taj čuveni after desi, da li će tada postaviti, kako zadrugari vole da kažu, Anđelu Đuričić na "svoje mesto":

-Ja mislim da je dotična samu sebe postavila na svoje mesto samim tim što je dozvolila da zbog ljubomore prema meni uradi ono što je uradila, tako da je zasluženo na mestu na kom je sada, a to je da je nema ovde, da nije na ovakvoj svečanoj ceremoniji i mislim da se sreća ne gradi na tuđim suzama. Kada naučimo da radimo na nekim svojim greškama i da ih ne ponavljamo, možemo da očekujemo boljitak, a ne možemo da očekujemo da ako nekome nanosimo zlo, da će nas Bog pogledati. Mislim da se dobro dobrim vraća

Maja se za sam kraj osvrnula i na veridbu svog bivšeg dečka, Filipa Cara i Aleks Nikolić.

-Složiću se sa mišljenjem moje rijaliti mame, Jelene Golubović, koja je rekla da će ljubav da traje sve do poslednjeg dinara. Sve mi je to nekako kupovanje glasača, ne kažem da sam u pravu, od prvog dana imam taj stav da su fejk, oni su tu da nas demantuju u spoljnom svetu - rekla je Maja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading