erminina svađa
Foto: Stock/E stock

Naime, nakon što je bivša rijaliti učesnica optužila kumu Ane Ćurčić da se bavi kriminalnim radnjama, Kačavenda joj je pripretila pripadnicima tzv. voždovačkog klana, čiji je član bio i njen suprug.

- Meni je Milena javno pretila da će me gađati štiklama i izbaciti iz studija. Čekam je, čak sam obula patike kako bih mogla da bežim. Kuma je luda, mislim da Aca Bulić nije svestan u šta se upleo. Kuma je težak kriminalac - rekla je Ermina.

kuma Kačavenda

Foto: Ataimages

 

- Bolje da me zove kriminalac, nego da sam prostitutka. Šta reći za gospođu Džoger? Iznela je ozbiljne optužbe, mene i Anu je nazivala kamatašicama i mafijašicama. Za ovakve sam turbomafijašica. Ne bih prljala ruke, skockala sam se i nisam došla u patikama, štikle su mi preskupe. Ermina je pričala da je Ana kamatašica i o voždovačkom klanu, izlupetala se. Članovi tog klana nikada nisu bili optuženi za dela za koja si ih optužila. Možeš da imaš problema - rekla je između ostalog Kačavenda.

Ermina Pasovic u svađi sa kumom

Printscreen

Ermina i Milena žestoko su se posvađale na finalu Zadruge

Kako saznajemo od dobro upućenog izvora, Pašovićeva se uplašila zbog pretnji Kačavende, te je odlučila da unajmi obezbeđenje.

- Nakon sukoba s Milenom, Ermina je u jednom trenutku napustila studio. Pričala je s nekim telefonom i rekla je da mora da promeni stan u kojem boravi i da želi da unajmi obezbeđenje jer se boji za svoj život. Bila je jako uspaničena i u jednom trenutku je zaplakala - rekao je izvor iz Šimanovaca koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, Milena je 27 godina bila u braku sa Srđanom Kačavendom, koji je dovođen u vezu sa voždovačkim klanom, a koji je ujedno i jedan od preživelih aktera iz čuvenog dokumentarca „Vidimo se u čitulji“.

Apelacioni sud u Beogradu je u trećem stepenu pravosnažno osudio na godinu dana zatvora Srđana Kačavendu, a Vladana Kontića na osam meseci zatvora, jer su 2005. godine oteli A. A. i pokušali da mu iznude novac, zato što se udvarao Kačavendinoj supruzi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading