FILIP CAR I ALEKSANDRA DOBIJAJU 115.00 EVRA OD FANOVA! Obožavaoci rešili da ih iznenade, pa im uplatili i put u Pariz!
Foto: Printscreen

Filip Car i Aleksandra Nikolić posle izlaska iz "Zadruge" dobijaju 115.000 evra od fanova

Naime, navodno su se penzionerke iz dijaspore organizovala i sakupila novac kako bi Aleksandra i Filip mogli odmah da započnu zajednički život.

-U penziji sam, živim u Nemačkoj i obožavam Aleks, ali i Filipa. Pratila sam ih dan i noć, plakala kad bi se posvađali. Navijala sam za njihovu ljubav! Nas nekoliko stalno "drži lajvove" i komentariše sve što se dešava, a u dogovoru sa ostalim fan-grupama slali smo im i poklone u "Zadrugu". Nedavno smo rešili da ih obradujemo za veridbu, pa smo sakupili 115.000 evra, koje ćemo im uručiti posle superfinala - kaže jedna od tih žena i dodaje da su rijaliti paru uplatili put u Pariz.

-Čim su se verili, poslali smo im avionske karte za Pariz i vaučere za smeštaj. Tamo će moći da se odmore od rijalitija. Razmišljali smo da ih iznenadimo stanom, ali smo čuli kad je Filip pričao da planira da renovira prizemlje u kući u Crikvenici, u delu u kom je imao lokal, kako bi tamo živeo sa Aleks. Tim novcem moći će to da sredi, a sigurna sam da će im ostati i za svadbu! Jedva čekamo da se venčaju i pokažu svima da je njihova ljubav prava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading