Anđela
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Od sramote, stida, povlačenja i ograđivanja od ćerke i njenih postupaka do prihvatanja situacije i njenog izbora emotivnog partnera, linija je tanka.

Anđela uživa u Crnoj Gori

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, ovako bi se ukratko mogao opisati trenutni odnos Anđele Đuričić i njenih roditelja s kojima se prvi put nakon devet meseci susrela pre dva dana.

Kako je Alo! ekskluzivno saznao, atraktivna brineta je nakon privatnih i poslovnih obaveza koje je imala u srpskoj prestonici, otputovala u rodnu Crnu Goru, a susret s njenim najmilijima je, uprkos njenom strahu, protekao u miru i slozi.

Zvezdan i Anđela u liftu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Anđela je strepela od toga šta će joj roditelji, a pre svega otac reći, zbog njenog nedoličnog ponašanja, te ulaska u vezu s tada zauzetim Zvezdanom zbog čega je dobila epitet najomraženije ljubavnice. Bojala se osude, odbacivanja, neprihvatanja i nje i njenog izabranika, ali su joj oni, svesni emocija koje gaji prema Slavniću i svega onog što je zbog njega uradila, dali blagoslov, ali pod jednim uslovom. Otac joj je rekao da, ako Zvezdan ima ozbiljne namere prema njoj, mora da dođe i isprosi njenu ruku od njega - ispričao je za Alo! izvor blizak ovoj osramoćenoj crnogorskoj porodici. Kako nam je još rekao, Đuričići smatraju da će ih okolina prihvatiti, a da će se Anđelina sramota brže zaboraviti ukoliko joj Slavnić i zvanično postane suprug.

Moka prošetao gradom sa Anđelom

Printscreen

 

- Drago im je što je njihovu naslednicu Zvezdanov otac, Moka Slavnić, prihvatio kao svoje dete, pa žele da uzvrate na isti način i ne protive se toj ljubavi, ali su joj dali rok da vezu ozvaniči te da prirede veridbu kako tradicija nalaže - ispričao je izvor za Alo!.

Anđela je još uvek u Đenovićima, sa porodicom i prijateljima provodi sve svoje slobodno vreme, a nakon što izgladi narušene odnose, vraća se u Srbiju gde je očekuje poslovni angažman voditeljke na Hajp televiziji.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli pozvali smo Anđelu, ali je ona do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar. Ipak, oglasila se na svojoj društvenoj mreži Instagram, gde je potvrdila da je sa roditeljima izgladila sve nesuglasice.

Anđela

Foto: Printscreen/instagram

 

- Javljam vam se iz Đenovića, iz Herceg Novog. Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano - rekla je ona u svom obraćanju.

Zvezdan i Anđela

Instagram

 

Zvezdan: Ćerka je ljuta na mene

Zvezdan Slavnić se nakon diskvalifikacije iz Zadruge uselio u stan svog oca, proslavljenog košarkaša, dok ne vidi kako će i gde nastaviti dalje. Video se sa svojom ćerkom, koju je često pominjao u rijalitiju, a sada je otkrio i kako je protekao taj susret.

- Ćerka je ljuta, nisam ispunio tamo ono što sam joj obećao. Ona je za sada tražila izvinjenje - otkrio je Zvezdan.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading