Žana napušta Zadrugu
Foto: Alo/Printscreen

Nakon što se gong oglasio prvu put, što znači da je prvi presek za večeras napravljen, Ivana Šopić podizala je zadrugare i otkrila ko napušta "Zadrugu".

- Manji palsman zaslužuje Žana, marković, Miljan, Matora, milica, Ivan, svako ko nije prolio suze, krv i znoj, imao je stav i karakter. Nije se libio da bude ono što jeste. Pored svih uspona i padova on je dečko za primer. Imam nizak nivo samopouzdanja, ali kad vidim ko za sebe očekuje koju poziciju, mislim da Marko i ja zaslužujemo peto i šesto mesto - rekla je Sanja.

Žana napušta Zadrugu

Printscreen

 

- U pravu je jer je rekla da su se uvek psovli i vređali zarad šoua - rekla je Milica.

- Mi smo ostali od prvog do poslednjeg dana zajedno, a ti si vaginu tri puta dala - rekla je Sanja.

- Ja od prvog dana verujem od njihovu ljubav. Svako ko misli da sam prema njemu neiskrena ne treba da bude u bilo kakvom kontaktu sa mnom - rekla je Matora.

- Je l' vaš prvi sukob bio kad si izvređala Erminu? - pitala je Ivana

- Da, Matora je sama rekla da je pametnija i iskusnija. Sebe je štedela par meseci, neka gledaoci procene da li je to iskreno, po meni je linija manjeg otpora - rekla je Sanja

Žana napušta Zadrugu

Printscreen

 

- Ja im želim svu ljubav sveta i sve najlepše, ali takva budalaština je da neko ovde treba da prolike suze, krv i znoj. Ja sam tebi samo rekla da si metla, želim vam svu sreću i ljubav ovog sveta,a ovaj mali je jako nevaspitan i bezobrazan. Izgleda kao kombinacija besnila i steroida. Ti si devojko jedina skinula gaće pijana - rekla je Žana.

- Po prvi put bih ja najviše voleo da izađem. Nisi li ti neki dan imala frku zbog ljubomore prema Maji sa kojom sediš i družiš se, nisi li mesecima zastupala i borila se protiv Ane. Bezveze si mene pomenula dva puta, dok on ćuti, a ti radiš problem bezveze i njemu i sebi i drugima - rekao je Car.

Ivana Šopić je zatim saopštila zadrugarima da Belu kuću kao 21. superfinalista napušta Žana Omnia.

"VOLIM JE, ALI JE GLUPA" Ermina dala sud o vezi Aleks i Cara, pa se osvrnula na kumu Ane Ćurčić

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading