Zadrugari u studiu
Foto: Alo/Printscreen

U toku je emisija "Finalno izbacivanje". Voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je ugostila bivše zadrugare Mikicu Bojanića, Stefana Radića Rodnija, Erminu Pašović, Nenada Aleksića Ša i Marka Petruševića Petrućija.

- Mikice, šta kaže supruga? - upitala je Dušica.

Zadrugari u studiu

Printscreen

 

- Šest puta me je zvala od Novog Sada do Beograda, kaže da joj je to nedostajalo - govorio je Mikica.

U studiju se komentarisala Ana Ćurčić i njeno ponašanje pre i tokom rijalitija.

- Za mene je Ana najveći folirant koji je ikada ušao - rekla je Ermina.

Dok sam bio u rijalitiju, Ana je meni bila okej. U proteklih par dana vidim da više niko nije okej sa njoj. Ja se slažem sa ovim što je Ermina rekla - dodao je Mikica.

Zadrugari u studiu

Printscreen

 

- Ušla je taktički, tu su se plele kikice. Postoji par zadrugara, Bojanić i Ivan koji su odmah skontali da je prevarant, samo nisu rekli. Ana je bila aktivna na društvenim mrežama. Sve je krenulo kad je Ana okačila svoju sliku na zvezdanov profil i tako skrenula pažnju na sebe, pa je držala lajvove sa jakim grupama na Instagramu. Ona je pripremala teren. Janjuševoj ženi veliki nakon, tako treba supruga koja je prevarena da pati u četiri zida, a ne po grupama - govorila je Ermina.

- Je l' to pričaš o Ivanu? - smejao se Ša.

- Ona je pokušavala da dođe do Dejana, do Karića, ja sam odmah skontala i počela da je pljujem. Ona je pisala ljudima za koje zna da sam dobra da se zaustavim i da urgiraju da je ne pljujem. Meni su se ljudi žalili da ne mogu da je otkače. Ona da je bikla mudra, mogla je da uđe, svako ima pravo, ali da je rekla: "Slušaj, ušla sam da stvorim za sebe i svoju decu", ali da je pre toga ljude koje ne poznaje zvala i zvikala, lajvovi, grupe. Ona je tu samu sebe us*ala. Ona je žena od 46 godina, a ne balavica. Imam poruke kako je smišljala plan da zaj*be produkciju za pare, da ih klepi za pare. Ja znam da je ona lično lično pričala da je Zvezdan mahao šortsem i kanapom onim je udario. Ona je meni veće zlo jer je spremna na sve. Ona govori da je prevarant i lopov, a dovela si ga kući. Kakva si ti majka? Kažeš da te ja maltretirao, a koje pare si trošila? On je krao i pljčkao, a ona to nije dirala? Ona je najbolju drugaricu Šmizlu prevarila za ozbiljne pare. Ona je veći prevarant i lopov od Zvezdana Slavnića - pročala je Ermina.

Zadrugari u studiu

Printscreen

 

- Žao mi je što nisam bio učesnik sa Erminom, tako lepo zbori - rekao je Mikica.

- Neke stvari su me sad zbunile - poručio je Ša.

- Luda kuma je udarila po parama, pa nije potišla u rat, pa da se prave humaniratne akcije. Šta njoj fali? Usta zaklapala nije, večito gladna, a usta uvek puna hrane. Ja stavljam ruku na panj da Zorica nju navlači. zorica za šta radi i mislim da bi je prva zgrnula da može. Ona glumi iiz nje izvlači sve - govorila je Ermina.

PUBLIKA U ŠOKU Dušica Jakovljević ponovo promenila lični opis, ovako dugo nije izgledala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading