"RAZOČARAO SAM SE U ANĐELU" Bivša simpatija Đuričićeve ne može da sakrije očaj, sumnja da je omađijana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši zadrugar Aleksandar Kerić napustio je šestu sezonu "Zadruge" u februaru ove godine. Poslednjih mesec i nešto dana njegovog boravka u Beloj kuću obeležile su simpatije koje je gajio prema Anđeli Đuričić, koju je ranije pokušao da osvoji. On je i nakon izlaska iz "Zadruge" govorio da je čeka i da je devojka za primer, ali je u međuvremenu promenio mišljenje o njoj.

Naime, nakon svega što je video da je radila sa Zvezdanom Slavnićem, Kerić se razočarao u nju, a čak je posumnjao i da je omađijana. On se oglasio za Republiku i otkrio koliko je promenio mišljenje o njoj.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne da sam promenio mišljenje, nego sam se razočarao u Anđelu. Nisam mogao da verujem u njene poteze i šta sve radi devojka. Mislim da uopšte nije svesna, da je omađijana. Ne može me niko ubediti da se čovek može zaljubiti do te mere, da napravi od sebe ono što je ona uradila. Pogazija je sve ono dobro što je pokazala u prošloj sezoni. Iako sam govorio kad sam izašao da i dalje tvrdim da je devojka za primer i da mi se i dalje sviđa, sad sam daleko od toga svetlosnim godinama - rekao je Kerić za Republiku.

Anđela trenutno uživa sa Zvezdanom nakon zajednički diskvalifikacije i svi čekaju da vide kada će otići u Crnu Goru da se suoči sa svojom porodicom.

"ZALJUBLJEN JE U MENE" Maja Marinković ne odustaje od Zvezdana, sigurna u njegovu ljubav

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading