Filip Car i Ana Ćurčić svađa
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car pred ulazak u Zadrugu čuo se sa Anom Ćurčić, a sada je žestoko opleo po njoj.

-Želim da priznam javno da sam se crnog stola plašila najviše na svetu. Taj strah me je sprečavao da kažem šta imam. Danas kad si mi postavila pitanje o Aleksandri, nisam bila iskrena. Sukobila sam se s mnogoi većim problemima, tako da od ovog trenutka mogu da kažem da ga se više ne bojim. Što se tiče Aleks, mislila sam da je dobronamerna i naivna. Htela sam da zaštitim Zvezdana, Cara i nju, a onda sam došla ovde i desilo se ono s mojim bivšim mužem u izolaciji. Ona je napravila budalu od njega. Da ona njemu nije davala signale, ne bi se ni desilo sve ono. Nasamarila me, htela je da mi se približi, a gledala me je kao konkurenciju. Nije moralna, ni naivna. Svi znamo šta je i kaoo radila i gde, a to zna i njen verenik - rekla je Ana.

Šta se tebi dešava, ženo? Ti si jedan ljudski izmet. Treba ti samo metla, veštice. Običan si lažov. Iskoristila si sve nas ovde da te vređamo. Nemo meni te tvoje priče, jasno mi je šta ti radiš i kakva ti je namera - istakao je Car.

Istina je da nisam smela ništa da kažem, jer sam uvek išla linijom manjeg otpora, što je svima jasno - rekla je Ana.

Želi ovim mene da isprovocira, đubre jedno. Jasno je šta ti radiš. Nazivala si ljude koji te podržavaju ''fanovima'', držala si lajvove i sklupljala ljude koji će stati na tvoju stranu - dodao je Car.

Meni lajvovi ništa loše nisu doneli - istakla je Ana.

Znate li šta je Ana meni stvari ovde rekla? Kazala mi je da me Aleksandra jako voli, da je plakala zbog mene, a onda je sad promenila sve svoje teorije. Pseto jedno. Jasno je da - istakao je Car.

Meni se zamera jer sam ja iznela prljav veš o Zvezdanovom i mom ondosu, a niko ne priča o tome šta se meni desilo - kazala je Ana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading