DEJAN DRAGOJEVIĆ SE HITNO OGLASIO U VEZI ANE ĆURČIĆ Priznao sve o njihovom odnosu, a onda raskrinkao Aleksandru i Zvezdana
Foto: Alo/Printscreen

Tokom emisije ''Pretres nedelje'', Ana Ćurčić iznela je izvrdnju da je pre samog ulaska u ''Zadrugu 6'' kontaktirala Dejana Dragojojevića, prilikom čega su diskutovali o bliskosti Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić, prilikom čega su se oboje usaglasili da je njihovo zbližavanje više nego očigledno, a što je sama Nikolićeva negirala, te je istakla da je njen nekadašnji parner, negirao bilu kakvu prisnost među njima.

Tim povodom, Dejan se oglasio za Pink i otkrio svoju stranu priče:

Ana i Dejan

Printscreen

 

- Istina je samo kod mene. Ko je pratio moja obraćanja na mom ''Inatagram'' profilu može da zaključi kako istina izgleda. U suštini, postoje razlozi zbog kojih sam raskinuo i na koji način. Počela je borba za prvo mesto. Istina je da smo se Ana i ja čuli stalno. Objašnjavao sam joj kako da se nosi sa svim šta je čeka, ali je sama odlučila da se sa tim bori - rekao je Dejan.

- Dejan se osvrnuo i na komentarisanje jednog dela zadrugara, u kom tvrde da je ponašanje Ane Ćurčić providna želja da postane nova Kija Kockar.

- Do skoro su sedeli kao mutave plovke, a sad su se uključili. Sve su to mogli i ranije da pričju. Očigledo je da im je cilj da sabotiraju jedni druge - zaključio je Dragojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading