EVO KO FINANSIRA GLASANJE ZA ANU ĆURČIĆ U FINALU Otkriveni svi detalji, novac pristiže sa svih strana!
Foto: Alo/Printscreen

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, otkrila je da ju je produkcija kontaktirala povodom dolaska na superfinale Zadruge 6.

Kačavenda je za "Telegraf.rs" otkrila da ulaže velike napore da Ana pobedi i istakla da je Ćurčićeva jedan od favorita.

- Borimo se trenutno kao lavovi, napolju je borba veća nego za Evroviziju. Fan grupe su vrlo pogane, borimo se na svoj način, potpuno korektno, ne može da se glasa iz gomile država. Puno je glasača iz Amerike, Kanade, Italije, Belgije i Francuske. Oni nam za sada šalju uplate kako bismo mi u njihovo ime kupovali kartice i glasali. Ana je favorit, čim se dosta hejtera i to sa zvaničnih profila. Nemamo neku posebnu pripremu, sve što je Ani potrebno je već predato u Šimanovce - rekla je Milena za Telegraf na samom početku razgovora, a onda se dotakla i Ace Bulića, Aninog bivšeg koji je dosta spominjan u rijalitiju.

- Mi smo super, uzbuđeni smo, u kontaktu smo svakodnevno, pojavićemo se na finalnoj večeri, biće nas petoro, dolazi i Anin sin kao i još neki muškarci - iskrena je Kačavenda.

Milena se osvrnula i na Zvezdana i Anđelu, kao i na njihovu diskvalifikaciju, a onda otkrila da li su u kontaktu.

- Apsolutno ne, nemamo komunikaciju, najbolje je da tako i ostane. Oni za sve krive Anu, zna se vrlo dobro da je Anđela odgovorna za sve, neka im je Bog u pomoći. Njima ne preostaje nego da skupljaju novac da nadoknade produkciji - dodala je Kačavenda.

Otkrila i šta će uraditi ako se kojim slučajem pojave na superfinalu.

- Ja ću im poslati poljupce, to je sasvim dovoljno - iskrena je Anina kuma, a onda je otkrila i koji će savet dati Ani po izlasku iz Zadruge.

- Daću joj savet da se dobro naspava i odmori, da da sebi oduška nedelju dana, a nakon toga da pogleda klipove gde smo bili i šta smo radili i da započne svoj novi život ispočetka, zaslužila je. To će biti moj savet za nju, da udahne život punim plućima - završava Milena za "Telegraf". 

Tagovi

Komentari (0)

Loading