Aca i Zvezdan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ljubavna priča Ace Bulića i Ane Ćurčić bila je glavna tema medija nakon njenog ulaska u rijaliti Zadruga. Kako se spekulisalo, ona je čak i varala Zvezdana Slavnića s nekadašnjim dečkom, a njih dvoje o tome nikada nisu želeli da govore.

Kao njena najveća ljubav i verni zaštitnik, Aca je otkrio da ih povezuje posebna energija i kada nisu jedno pored drugog, te prokomentarisao njeno učešće u Zadruzi.

- Iskreno, ima dosta tenzije, očigledno je da se Ana ne snalazi u ovakvom psihološkom projektu. Naša bliskost je pokazala da možemo komunicirati i na daljinu, i to je ono što mi je drago. Ne sviđa mi se što je ona tamo. Pravi Supermen i pravi Popaj bi otišao tamo i izvukao je - rekao je Aca.

O njenom odnosu sa Zvezdanom nije imao lepe reči, smatra da treba da bude što dalje od njegove mezimice.

- Kao muškarcu mi nikada nije bilo jasno zbog čega se Zvezdan onako ponašao prema Ani dok je bio u rijalitiju. Konstantno joj je upućivao neke čudne poglede, a nju je to plašilo i uznemiravalo. Samo želim da izađe živa i zdrava - rekao je on, i otkrio da je u kontaktu s fanovima nekadašnje devojke.

- Ušao sam u jedan za mene potpuno novi svet. Komuniciram s Aninim fanovima, pratim komentare, lajvove... sve mi je to čudno, ali volim da ispratim. Ljudi kažu da će Ana pobediti, ali je meni to nebitno, samo želim da je vidim i da izađe normalna - rekao je on za Skandal.

Na pitanje kako bi reagovao ako bi mu Zvezdan zabranio da se pojavi na finalnoj večeri Zadruge, Bulić je rekao:

- Nemam dodirne tačke sa Zvezdanom, pratio sam sve ono što se dešava, ali ga ne osuđujem. Svi smo mi za ljubav, ali ne bih voleo da Anđela prođe kao Ana – dodao je Bulić, koji će bivšoj devojci uvek biti podrška.

- Nismo više deca, sad smo odrasli ljudi, a imamo i decu. Da li se treba vraćati na stare ljubavi ili ne, to je opet individualno. Međutim, treba čitati znakove pored puta. Ne treba razmišljati previše mozgom nego srcem i bićem, ono što osećaš iznutra tako treba da radiš - iskren je Bulić, koji će, kako tvrdi izvor pomenutog magazina, po izlasku iz rijalitija zaprositi Anu i odmah se venčati sa njom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading