NI SRAMA NI BLAMA Veselinovićeva prosi Bilalovu ljubav, on koristi priliku da je ponizi  "Milice, snimi pornić, pa me finansiraj"
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Neuzvraćena ljubav je pojava koju zadrugarka Milica Veselinović ne prihvata kao mogućnost, te tako koristi svaku priliku da kod Bilala Brajlovića probudila uspavane leptiriće u stomaku.

Dok mnogi oštro osuđuju njena svakodnevna poniženja zarad šačice ljubavi koju bi zauzvrat eventualno dobila, Veselinovićeva se ne obazire na hejterske komentare, već energiju troši isključivo na ispunjenje svog cilja. Sudeći po njenom ponašanju, čini se da se vodi teorijom da cilj opravdava sredstva, iako za mnoge stvari iz reda njenog maničnog ponašanja nema opravdanja.

Kako sada već tradicija nalaže, Milica je po imanju hodala tragom Bilalovih stopa, te tako stigla do hotela u kom on boravi kao ovonedeljni omiljeni zadrugar, pa mu se uvukla u krevet.

Ovim potezom prekršila je jedno od osnovnih pravila življenja u „beloj kući“, ali to je ni najmanje nije dirnulo. Jasno je da joj je nakon uvlačenja pod jorgan cilj bio da isti i zatrese, a kako je Brajlović stavio veto i na samu pomisao na taj potez, Milica je poželela da makar iskoristi ono što se iskoristiti da. Pokušaj poljupca Bilal je sasekao u korenu, pa odbrusio:

- Nemoj da me ljubiš - rekao je on oštro, te okrenuo glavu na drugu stranu.

- Prestani da se ponašaš tako odvratno. Okreni glavu odmah - izjavila je Milica nadmeno.

- Nemoj da budeš toliko dosadna - uzvratio je on, a Milica je pokrenula novu turu samosažaljenja.

- Samo tebe gledam kao muškarca s kojim bih imala nešto, ali sam svesna da do toga neće doći. Pošto već nemam mogućnost da bilo šta imam sa tobom, a značiš mi, zašto me bar malo ne bi učinio srećnom i dao mi ovu narukvicu? - upitala je Milica, na šta joj Bilal nije odgovorio, već je vešto promenio temu, pa je uvredio otvorenim pitanjem.

- Da li bi ti snimala porniće? Zamisli situaciju u kojoj smo mi zajedno, ja ništa ne radim, a ti snimaš porniće - izjavio je on, a Milica nije časila časa da osudi i samu pomisao na to.

- Jesi li ti normalan? Nikada u životu ne bih uradila tako nešto. Odakle tebi to?

- Pa vidim kako se ponašaš ovde - rekao je Bilal podrugljivo.

- Sad si već odvratan - odbrusila je Milica, koja je zatim pokušala da spusti loptu, pa krenula u novi pohod zvani poljubac, koji se kao po običaju završio neslavno.

Milica + 20 kilograma

Jedno od glavnih obeležja ove sezone Zadruge jeste to što je tokom boravka u „beloj kući“ Veselinovićeva nabacila neverovatnih 20 kilograma. Zbog činjenice da se toliko ugojila za samo nekoliko meseci ona se neretko postidi, te je tako jednom prilikom izjavila da izgleda kao morž. Teme njenog zaobljenog tela dotakao se i njen nesuđeni partner Bilal Brajlović, koji je svojevremeno izjavio:

- Moraš da smršaš minimum 15 kilograma da bih s tobom imao seks.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading