LAGAO SAM DA NE MOGU DA IMAM DECU Šok priznanje Mikija Đuričića nakon vesti da čeka drugo dete!
Foto: Youtube/Printscreen

Supruga Mikija Đuričića u drugom je stanju, a on je lepu vest sa svima podelio javno.

Miki je sada priznao da je pre nego što je upoznao suprugu lagao svoje devojke da ne može da ima decu.

- Mislio sam da nikada neću imati decu. Kada su me u rijalitiju napadali i govorili: "Ma ćuti, ti ni decu nemaš!", lagao sam da ne mogu da ih imam, samo da bih ih skinuo s vrata. Hteo sam da nam se ćerka zove Lenka, ali supruga nije bila za to zbog nesrećne sudbine Lenke Dunđerski. Onda je predložila da bude Dunja i meni se dopalo. Život mi se preokrenuo! Više nisam bitan ja, već da dete izvedemo na pravi put i ostvarimo se kroz njega. Već pravim planove za njenu budućnost! Uveliko odvajamo novac za njeno školovanje u inostranstvu - priča Miki i dodaje:

- Moja žena se sedam meseci posle porođaja vratila na posao. Htela je da radi i ja sam je podržao. Dogovorili smo se da ću čuvati Dunju dok je ona na poslu. Šetali smo, išli na kaficu, spremao sam joj kaše, ali samo organske... Retko sam joj davao kupovne kaše. Prepovijao sam je, kupao... Baš sam uživao s njom - rekao je bivši zadrugar koji se zbog ćerke potpuno promenio:

- Dok nisam dobio Dunju, govorio sam da se ne plašim smrti. S obzirom na to da sam postao otac, voleo bih da živim što duže zbog ćerke. Deca su produžetak našeg života.

O supruzi, s kojom čeka drugo dete, priča s ponosom.

- Upoznali smo se preko mog prvog komšije, koji je u braku sa Angelininom sestrom od tetke. Družili smo se tri meseca, postali dobri prijatelji, pa se tek onda desila ljubav - priča Miki i dodaje da je verovao da će ostati večiti neženja, sve dok nije sreo Angelinu:

- Voleo sam samački život. Nisam mogao sebe da zamislim u braku. Dešavalo mi se da mi devojka dođe na vikend, a ja jedva čekam da ode kući. Da mi je neko rekao da ću pronaći ženu sa kojom mi nikada neće biti dosadno, ne bih mu verovao. Angelina me skroz razume, jer je moja Sremica iz Krčedina! Promenio sam se otkad sam s njom- rekao je Miki za "Informer". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading