Ana Spasojević o Zorici
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nakon odgledanog priloga u kom su Petrući, Bojan Simić i Filip Car ogovarali Anu Ćurčić i njeno ponašanje, voditeljka Dušica Jakovljević porazgovarala je o tome s bivšim zadrugarkama Sandrom Rešić i Anom Spasojević.

-Kakav je Anin položaj u "Zadruzi" - pitala je Dušica.

-Danas je Mikičina i Zoričina svađa trajala tri sata. Ja znam tog džukelu, on je frizer, kakav crni tramvaj. Zorica je totalno na Aninoj strani, i kad Ana nije u pravu, ona zna da slaže i okrene. Svi to znamo po kući - rekla je Ana.

-Kakav je odnos Zorice i Ane - pitala je Dušica.

-Ja sa Anom nisam bila u posebnim odnosima, jer sam ja sa Zvekijem bila dobra. Moje mišljenje je da je tu više interes, nego prijateljstvo. Bez obzira što Zorica ima karijeru, mislim da se šlepa da uđe u superfinale - rekla je Ana.

-Što se tiče prijateljstva, Zorica jeste bila uz nju i bila je tu. Sedela je i slušala i slušala, tako da, ne bila ja u Zoričinoj koži.Čisto sumnjam da bi Zorica to trpela, mislim da Zorica više ne može da podnese Anu i da joj je došla žuta minuta. Koliko puta sam čula Zoricu da je rekla: "Dobro Ana, to si mi već pričala". Mislim da zbog toga dolazi do svađa. To jeste negde normalno, mislim da nije to u slučaju kako mi mislimo - rekla je Sandra

 

Komentari (0)

Loading